Mért nem divat hogy a nők tudtunkra adják érdeklődésüket?
" Én úgy nem megyek oda senkihez hogy nem tudom biztosra akkor hogy: egyedülálló, és tetszek is neki"
istenem ...
tudod nincs a fejük felé írva ....
ha nem mész oda akkor soha nem tudod meg
tess kezdeményezni ez a pasik dolga !
ha tetszel és bejössz neki akkor megkapod a zöld jelzést
vagy a pirosat ha foglalt a csaj ..
18L
"tess kezdeményezni ez a pasik dolga ! "
Én kezdeményezek, ha tetszik valaki. De ha ilyet hallok meg egy lány szájából, akkor rögtön sarkon is fordulok! Ez nagyon szexista szerintem!
21/F
Kedves kérdező
Meg is válaszoltad a saját kérdésedet. :)
"Én úgy nem megyek oda senkihez hogy nem tudom biztosra akkor hogy: egyedülálló, és tetszek is neki. Nem fogok hülyét csinálni magamból"
Mi lányok sem akarunk hülyét csinálni magunkból, ennyi.
20/L
Ezt most itt sokan félreértik a gyerekek.
Nem azt várja el az ember, hogy a lány odajöjjön hozzánk odamenjen a pasihoz és szia xy vagyok, lenne e kedved akármihez.
(mert az égi csoda lenne)
Hanem csak annyit, amennyit az első is írt, mosoly szemezés, alap dolgok amik kellenek is.
#2: Mi az, hogy a pasik dolga? Jó lenne már kiszakadni a saját kis beszűkült meggyőződéseitekből, vagy nem álomvilágban élni. Mindkét fél tehet a boldogság érdekében, és a csajoknak sem ölbe tett kézzel kéne várni, hogy meghódítsák őket. Nincs a fejük felé írva, de megvannak azok a bizonyos jelek, amivel az illető tudtára adhatja.
#4: Miért csinálsz magadból hülyét, ha finoman kinyilvánítod a szimpátiád valaki felé? Ennyi kockázatot nehogy már ne vállaljatok, ha már ennyire elvárjátok tőlünk...
"ez a pasik dolga"
Nem.
Egyenjogúság van. Ezért harcoltatok - akkor most tessék így is élni!
érdekes játék állandóan a másikra hárítgatni, ugye?
én szoktam egyébként kezdeményezni. ha valakivel már beszéltem, akkor lehet, hogy elhívom valahova. ha eszembe jut valami arról, amit beszéltünk, akkor megírom neki.
a félősebbeket ez sokszor megijeszti, a bátrabbak meg szeretnek vadászni, nekik se jön be nagyon. de én akkor is így szeretem.
7#, arra gondoltál már esetleg, hogy a női nemet nem univerzálisan kéne kezelni? (a férfit sem.)
én sehol se álltam transzparensekkel a női jogokért,
másrészt ne tegyünk úgy, mintha egyenjogúság lenne.
minden egyes kapcsolatban meg kell harcolni a határokért, a belső szabályokért. nem két táborról van szó, hanem két emberről. kivéve persze ha mindent a bevett társadalmi szabályok szerint óhajtanak intézni. a bibi az, hogy nincs mindenre illemszabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!