Kinek kell a másikat keresni?
Figyelt kérdés
Azt mondják, a fiúk szeretik ha egy lány kezdeményez, (beszélgetést, programokat) de tapasztalataim szerint már régen rossz, ha a fiú már nem keresi a lányt, és a lány már csak szánalmast csinál magából ha ezek után keresi a fiút. Hogy is van ez?2014. jún. 2. 02:57
1/4 anonim válasza:
Hülyeség! Nekem kimondottan imponál, hogy elég bátor lépni.
2/4 anonim válasza:
Ez szerintem nem szeretet, hanem célszerűség kérdése. Attól is függ ki mennyire félénk, visszafogott vagy bátor, bevállalós. A cél szentesítheti az eszközt.
3/4 Bukor Peti válasza:
Szerintem az kezdeményez aki bátrabb. Én még sosem kezdeményeztem, mert elég félnék vagyok. 22f
4/4 anonim válasza:
Szeretjük sokan, ha lány kezdeményez. Mármint ismerkedést! Egy párkapcsolatban viszont azt mondom, hogy mindkét félnek bele kell tennie ugyan annyit! A lány is, a fiú is szervezzen programot, hívja randira a másikat stb. Ha egyoldalú, a másik fél azt hiheti, hogy egyedül küszködik csak a dologért és elmegy a kedve. Nyilván hívnám a lányt programokra meg keresném őt, de ha ugyan ezt nem látnám az Ő részéről, akkor hamar elegem lenne.
Viszont sehol sincs megírva, hogy az ismerkedést melyik fél kezdje! A lány se csinál magából nagyobb hülyét, mint a fiú, ha odamegy a másikhoz beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!