Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randizás után ha már megbeszéltétek, hogy találkoztok még kinek illik keresni a másikat? Szerintem a lány is keresheti a fiút nem csak a fiú a lányt nemde? Ti mit gondoltok?
Szerintem meg a lánynak is kell érdeklődést mutatnia,hogy ne tűnjön veszett ügynek.
De úgy isten igazából nem értek hozzá.
Szerintem is keresheti a lány. Nálunk így volt.
Megbeszéltük hogy találkozunk még, de eltűnt 5 napra. Csak annyit írtam neki hogy "Szia mizu?" és írta hogy "bocsi de el voltam havazva, nem felejtettem el a randit, ráérsz péntek este?" És így találkoztunk megint.
Lány vagyok
Becsicskulnak? :) I like it
ezért van talán annyi szingli lány.
a buta etiketthez tartják magukat mint inkább élveznék a
szerelmet meg az életet :)
Azért van annyi szingli lány mert nem akarnak társat maguknak vagy bűnrondák de mégis magasak az elvárásaik
Az elején mindenféleképpen a srácnak kell keresnie a lányt,nem azt mondom hogy a lánynak sose kell kezdeményeznie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!