Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira illik vinni valamit? (Lent)
Szerintem nem kell. Lehet csak én vagyok ilyen filozofálós-kitekerős gondolkodású lány, de én nem örülnék neki ha például virágot kapnék. Úgy érezném, hogy még ki se érdemeltem, mivel nem is ismer a srác - és csak egy elképzelt valakinek hozta :)
Egyébként annál nagyobb lesz az öröm, ha pár alkalom után megleped. Emellett pedig, a nő könnyen megszokja, hogy ez meg az "jár" neki. Például ha első alkalommal adsz neki valamit, majd szomorú lesz ha legközelebb meg nem :) Mert megszokta tőled. És nehéz minden alkalomra kitalálni ám valamit :)
Szenyót meg citromos teát Apentás üvegben. :P
Komolyra fordítva a szót, elég, ha a legjobb formádat viszed magaddal és adod.
mennyetek el egy parkba és sétálgassatok és hívd meg egy forrócsokira vagy esetleg egy forralt borra!
Ez tutira bEjön és nem is drága!
Utolsó előtti, te hol élsz? Ez mióta jelenti azt, hogy bármi elvárás van a lány felé? Ez egy figyelmesség a fiútól, legalábbis ez régen még így ment, de lehet, hogy ennyire degenerált világban élünk már, hogy e-mögé ilyen tartalmat képzelnek egyesek?
Egyébként én sem drága dologra gondoltam, nem kell rögtön étterembe vinned, vagy egyéb költséges helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!