Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánynak mit illik adni a fiúnak első randin? Kell egyáltalán valamit vinni?
Figyelt kérdés
Ő biztos hoz valamit nekem, nem akarom hülyén érezni magam emiatt. Édességet nem szereti.
22 éves a srác.
2012. nov. 24. 16:30
3/10 anonim válasza:
Én nem szoktam vinni semmit, max ha meghívod valahova, akkor azt te állod.
4/10 anonim válasza:
Igazából egyiküknek se kéne semmit. A dolog ismerkedésről szól, nem ajándékozásról. Arra ott a karácsony.
5/10 ASOT válasza:
igen egyiküknek sem.
első randi ki tudja mi sül ki belőle...annyi h max a pasi meghív valamire.
6/10 anonim válasza:
Lesmárolni úgysem mered, de ha egy kis puszit adsz azzal hozod amit kell.
7/10 weca válasza:
ha nem
akarsz vele az első alkalomal ágyba bujni akkor: semmit
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. nov. 24. 17:12
9/10 anonim válasza:
Első randira semmit! Sőt, a randik nem az ajándékozásról szólnak.
10/10 anonim válasza:
Magadat vidd :)
Semmi más nem szükséges....de ha 1000% -ig biztos vagy benne h te is kapsz tőle valamit,akkor vigyél 1 szál virágot...persze ne vörös rózsát,az még korai lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!