Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idő után érdemes keresni a másikat békülés miatt?
Ha konkrét mondanivalód van neki, és nem csak beszélgetni szeretnél, és a konkrét mondanivalódban semmi olyasmi nincs, hogy bezzek ő így, meg milyen rosszul esett amikor úgy, hanem el tudod mondani, hogy te mit bántál meg, mi az amin tudnál változtatni, akkor érdemes jelezned neki, hogy van pár dolog amit szeretnél elmondani, és megkérdezned, hogy kíváncsi-e rá. Aztán majd ő eldönti, hogy akar-e még rólad hallani.
Hány évesek vagytok, meddig voltatok együtt?
ma 12:59
1 évig voltunk együtt,én 25 vagyok ő 21.tudom hogy még szeret és részéről is csak hirtelen felindulásból történt a szakítás.ő neki is lenne mit mondania szerintem,csak talán ő sem mer lépni vagy nem tudom.lényegében semmi nem lett megbeszélve,előtte nem taláélkoztunk 2 hétig,leutazott az anyjáékhoz,lementem utánna hogy beszéljük meg a dolgokat mert előtte összevesztünk,el hajtott onnan,én voltam a hülye,mert azt mondta le ne merjek menni utánna mert akkor elhagy,én hülye meg utánna mentem mert nem bírtam magammal.bár utánna írtam neki egy bocsánat kérő levelet még akkor másnap,de arra sem reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!