Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás vagy nem szakítás? Meddig érdemes elmenni valakiért, akit nagyon szeretsz?
Figyelt kérdés
Folyamatosan megbánt és nagyon rossz vele egy kapcsolatban lenne de nagyon szeretem. Már sokszor megpróbáltuk "feljavítani", nem sikerült.Tudja, hogy mindent megbocsájtok. Most szakítottam, de borzalmasan fáj, nem tudom elképzelni, hogy ne lássam többé és nélküle éljek. Úgy érzem még az is jobb lenne, ha megint inkább megbocsájtanék és aztán tűrni tovább...hogy velem legyen...Számít ilyenkor hogy mennyire szeretem, vagy végig kéne csinálni a szakítást? Ront a helyzeten, hogy a vizsgaidőszak is most kezdődött nekem, és nem tudok koncentrálni. 2,5 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk. 20/L2010. dec. 17. 22:43
1/10 Moszuke válasza:
az f*sza... te sem tudod, hogy mi a jó magadnak látom..tipikus nő.
hát nekem kell megmondanom?... szakítsá' vissza ne menjé'
22/f
2/10 anonim válasza:
Ne hallgass senkire, csak saját magadra és az érzéseidre...
Itt nem biztos, hogy értelmes választ kapsz, mert nem ismerjük a teljes kapcsolatotokat és nem hiszem, hogy te örülnél annak, hogy azért tetted ezt, vagy azt, mert itt befolyásoltak téged...Ez a TE döntésed!!!Csak a tied...
3/10 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele! Magadtól veszed el az esélyt és az időt, hogy egy szerető párt találj. Ugye nem csak annyira értékeld magad, hogy mindent megengedj neki és bármit megcsinálhasson veled? Ha most van vizsgaidőszak, akkor csak a vizsgákra koncentrálj és mutasd meg neki, hogy nélküle is tudsz élni. Gondolom, te is szeretnél majd családot, meg gyereket, egy ilyen emberre hogy bíznád rá az életed, megy majd a gyerkőcét? Az egész életedet azzal szeretnéd elvesztegetni, hogy neki folyamatosan megbocsáss és idegileg kikészít? Keress egy olyan fiút aki szeret és tisztel téged, és odafigyel rád. De szerintem te is tudod a választ, hogy mit kell tenned.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha mindig rossz lenne vele, akkor szakítanék, bárhogy is szeretem. A problémám, hogy a mindennapokban imád, kényeztet, boldog vagyok. Csak aztán "beüt" neki valami, és nagyon megbánt,ami nem abból fakad, hogy engem nem szeret, hanem hogy magát jobban és olyankor nem érdekli, hogy velem mi van.Hiába beszéljük meg szépen, ugyanazokat újra megteszi. Emiatt van az, hogy folyamatosan azon szorongok, hogy mikor csinál megint valamit. Tudom, hogy vszínű szakítani kéne, de nem értem az emberek ezt hogy tudják végigcsinálni...gondolom az is baj, hogy most kéne életemben először szakítanom, ráadásul szerelmesen...
2010. dec. 17. 23:05
5/10 anonim válasza:
Úgy hangzik, mint a bántalmazás ciklusa: mézeshetek, feszültség, robbanás.
6/10 A kérdező kommentje:
Ööö..ezt kifejtenéd kicsit?
2010. dec. 17. 23:43
8/10 A kérdező kommentje:
Jesszus ez tényleg ránk illik ...ez elég elgondolkodtató...
2010. dec. 18. 00:05
9/10 anonim válasza:
Én magamtól untam meg egy hasonló embert. Egy ponton rájöttem, hogy ennyit nem ér meg az egész. Lehet, hogy nem volt elég tehetséges manipulátor.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez alapján jó lenne ha abbahagynám a reménykedést, hogy minden rendbe jön..azt hittem ez csak egy (igen hosszú) hullámvölgy...mert az első évben minden jó volt.
2010. dec. 18. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!