Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet hogy valakinek a legjobb...

Lehet hogy valakinek a legjobb barátja tényleg anynira elfoglalt lett, hogy hónapok óta eszébe sem jut keresni a másikat, vagy ez már a barátság "halála"?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 12:04
 1/8 anonim válasza:
Hónapok óta? Szerintem utána kellene nézned, hogy nem történt-e vele valami. Amúgy te kerested őt?
2014. márc. 15. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy én kerestem csak az elmúlt hónapokban. Neki eszébe sem jutott keresni.
2014. márc. 15. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a barátság már halott. Átalakult haversággá.
2014. márc. 15. 13:26
 4/8 anonim válasza:
Szerintem mindkettőtöknek jobb lesz, ha mostantól hanyagolod őt.
2014. ápr. 5. 19:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy mindkettőnknek?
2014. ápr. 5. 19:48
 6/8 anonim válasza:

úgy, hogy neked jobb lesz, mert nem rágod magad tovább ezen a kapcsolaton, hanem elkezdesz új emberekkel ismerkedni és ezáltal rájössz, hogy akit tényleg érdekelsz, az talál rá időt, hogy törődjön veled. (vagy ha valami miatt nagyon nem ér rá, akkor azt egyenesen megmondja - de a több hónapos érdeklődés hiányát ez sem indokolja!).

neki meg azért lesz jó, mert valószínűleg már jó ideje le akar téged koptatni, csak te még nem vetted ezt észre. tudom, hogy szomorú, de ez van.

most egy jó darabig (legalább 1 hónapig, de inkább több) ne keresd őt, ha ennek ellenére ő ír, akkor talán még menthető a dolog, de ha a füle botját se mozgatja, akkor végképp hagyjad.

2014. ápr. 5. 19:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem írtam neki már 2 hónapja. Ezalatt az idő alatt egyszer keresett meg, de nem beszéltünk túl sokat. Gondolom, akkor már ne is számítsak változásra. Szomorú, hogy egy több éves barátság csak így el tud halni.
2014. ápr. 5. 20:05
 8/8 anonim válasza:

utolsó vagyok. figyelj, te mindent megtettél érte, nem a te hibád. legyen ez egy jó tanulság a továbbiakra - ha kezd egyoldalúvá válni a kapcsolat, akkor még próbálkozhatsz egyszer-kétszer, de ha a másik nem erőlteti meg magát, akkor hagyni kell elmenni.

sajnálom, hogy véget ért a barátságotok, de hidd el, hogy lesz majd helyette más. van még rajta kívül más barátod is?

2014. ápr. 5. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!