Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Osztálytársam bunkó, mit...

Gombi99 kérdése:

Osztálytársam bunkó, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Már egy hete nem voltam suliban és amikor egyszer barátnőm felhívott azzal, hogy miújság akkor az egyik osztálytársam(fiú, 14 éves) beleszólt azzal, hogy 2 hétig vissza ne menjek a suliba, és maradjak is otthon. Amikor meghallottam egyszerűen nem tudtam mit válasszolni, és teljesen lefagytam. Rosszul esett, mert ezzel a fiúval mi jó barátok vagyunk. Ha találkozok vele akkor hogy viselkedjek, mit mondjak? Vagy szerintetek felfújom az egészet? Már semmit nem értek?

14/f

2014. márc. 14. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ő a jó barátod? Máshogy értelmezzük az ilyesmit.
2014. márc. 14. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát vannak haverok akik poénkodni szoktak így, de általában ott egyik fél sem gondolja komolyan.
2014. márc. 14. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyík vagy kösd fel magad...
2014. márc. 14. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak viccelt. Ha nem, akkor ne legyetek barátok!
2014. márc. 14. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyet mi is szokunk mondani egymásnak a barátaimmal nevetünk rajta egyet és annyi.
2014. márc. 14. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen hangsúllyal mondta. Mit érzel, bántóan, vagy viccből szólt így?
2014. márc. 14. 21:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek koszi sokat segitettetek!:))

21:07---banto szandekkal

2014. márc. 15. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!