Egyik bunkó osztálytársam szerelmes belém. Hogy rázzam le?
Figyelt kérdés
Januárban jött,ő fiú.Az osztályban 10 lány van,már 6-ba belezúgott,én vagyok a hetedik.Amikor a barátnőimmel beszélgetek, akkor követ. Tesi órán foci közben ffolyton kérdezi hogy: Szia,hogy vagy? Mizu? (szerintem ez nagyon égő).Jövök be a suliba,látom hogy az asztalon egy rózsaszín hajó van hajtogatva és rá van írva a nevem.De a pasi aki szerelmes belém az mindenbe bele okoskodik,idegesítő,hülye(még töriből is 2-es)és büdös a szája,teste és a táskája.Amikor érkezett akkor még utált! Most meg teljesen belém van esve.És hiába szólok neki be (hogy leszálljon rólam),nem válik be. Ötletek? 12/L (ne írjatok negatív komikat,ha lehet!)#szerelmes #szállna
2013. máj. 22. 14:53
1/2 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele,akkor egy idő után megunja és békén hagy ha meg nem akkor mondd meg neki,hogy húzzon el. (Tudom nem túl kedves,de amikor nekem csinálta ezt egy szintén bunkó,buta osztálytársam egy ideig hagytam,utána meg mondtam neki,hogy menjen el a kis ratyi.)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2013. máj. 24. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!