Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak még ilyen férfiak?

Vannak még ilyen férfiak?

Figyelt kérdés
Vannak egyáltalán olyan nem csúnya, értelmes, ápolt, megbízható és családcentrikus férfiak, akik szóba állnak egy szép arcú, ápolt és csinos, egy kicsit husis lánnyal? Lassan 2 éve nincs senkim, és úgy érzem, már nem is lesz.

2014. máj. 31. 17:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%

"Lassan 2 éve nincs senkim, és úgy érzem, már nem is lesz."

Ne aggódj, 2 év nem a világ vége.

Mennyi idős vagy hogy ennyire aggódsz ezen?

2014. máj. 31. 17:22
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

Vannak, például szerénységem. Az előző nőm gyereket akart tőlem szóval csúnya nem lehetek, sportolok, mosdok rendesen, és csak ápolt, csinos lányokkal állok szóba. A probléma csak az, hogy itt nem ismerkedek (mivel ez sajnos nem társkereső oldal), meg úgy általában az interneten sem. Vannak lehetőségek ismerkedésre, ha más nem, fizetős programok. Vannak szervezett randik, amelyeken részt vesz több férfi és több nő. Az ürügy az ismerkedésre ezeken a szervezett programokon a közös főzés, kirándulás, stb.

Az interneten találhatók ilyen szervező weboldalak. Jobbak, mint a társkereső oldalak (azoknál minden jobb).

2014. máj. 31. 17:28
 13/31 anonim ***** válasza:
igen vagyok, írj!
2014. máj. 31. 17:50
 14/31 anonim ***** válasza:

Az önbizalom hiány mindenképpen fenn áll, ez vitathatatlan.

Ugyanakkor szerintem, ha nem is 200%-ra, de mondjuk 150%-ra tetted azt a lécet, pedig hidd el, a kiindulás/ismerkedés fázisában a 100%-os elvárás is magasnak számít.

Én tudom, hogy ez a többségnél nem tudatos és azt hiszed hülyeséget beszélek, de előbb-utóbb be kell ismerned önmagad előtt, hogy túl sok és túl jó elvárásod van.

A családcentrikus jelzőt például kapásból el kéne vetned, az ismerkedésről senkiről sem fog kiderülni, hogy családcentrikus-e, illetve ez maga egy olyan dolog, hogy sok férfi, akiről nem feltételezik még a több éves kapcsolat alatt sem, hogy családcentrikus, gyermekvállalás után teljesen felborul a világ és imádni fog a gyerekkel foglalkozni, játszani, együtt mennek kirándulni stb.

A "csúnya" jelző, az relatív még elsőre is, ráadásul a belső értékei ha pozitívak számodra, sokszor feljavítják ezt a tulajdonságot, legyen akár nő vagy férfi az illető.

Az értelmes jelzőt sajnos értem, hogy miért írtad le, manapság valóban egyre inkább hangsúlyt kell szentelni ennek.

Az, hogy husis lány vagy...hűha, legalább 50% esélyed van rá, hogy kifejezetten az alkatod miatt figyel fel rád egy férfi, sokan kimondottan ezt szeretjük.

Az ápolt és megbízható szavakhoz azért nem fűzök külön mondandót, mert ha társat keresel, szinte természetes feltételek.

Remélem ért valamit a válaszom, ha már itt pötyögök :)

2014. máj. 31. 19:29
 15/31 anonim ***** válasza:

A végére még azt akartam írni, hogy egyébként léteznek ilyen férfiak, miért ne léteznének?!

Az, hogy két éve nincs senkid, nem tudom, hogy alkalmi kapcsolatra is értetted-e, de akár igen, akár nem, az, hogy nem találsz ilyen férfit, inkább az életvitelednek tudható be, hiszen aki keres az talál, illetve ha nyitott vagy a lehetőségekre, vannak szabadidős elfoglaltságaid akkor előbb -utóbb találkozol ilyen férfival csak nem mersz lépni vagy rosszul kezdeményezel.

2014. máj. 31. 19:34
 16/31 anonim ***** válasza:

#14: "Az önbizalom hiány mindenképpen fenn áll, ez vitathatatlan. " vs. "egy szép arcú, ápolt és csinos, egy kicsit husis lánnyal" - szóval szerintem nem.

Biztosan rossz helyen keresi, nincs szerencséje vagy - ahogy írtad - magas a léc.

Az első kettőn kiválóan lehet segíteni, csak elsősorban nem a gép előtt ülve.

Én is most indulok a nagyvilágba, hátha... :D Ha már a csajt, akire illik a kérdező leírása nem szólítottam le a héten. De egy helyen dolgozunk, igaz másik cégnél, úgyhogy majd a jövő héten. :P

2014. máj. 31. 20:13
 17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek! Azt nem gondolnám, hogy magas a léc, mert azok a tulajdonságok, amiket elvárok a másiktól, bennem is megvannak. Ha ennél lejjebb adnám, talán bárki megfelelne. Az önbizalomhiányban van valami, nem csak a külsőmre értve.
2014. jún. 1. 09:20
 18/31 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy husis? Szívesen szóba állok veled kinézettől függetlenül is.
2014. jún. 13. 22:36
 19/31 anonim ***** válasza:

Nézd én azt gondolom hogy simán megfelelek ezeknek az "elvárásoknak".

Nem találtad még meg a hozzád illő embert, ne add fel jó ? :)

Minden rendben lesz csak várd ki :)

2014. jún. 13. 22:49
 20/31 anonim ***** válasza:
NYIHÁHÁHÁH!
2014. jún. 13. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!