Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, férfiak, ti mondtok...

Fiúk, férfiak, ti mondtok ilyet annak, akitől nem akartok semmit?

Figyelt kérdés

Másodszorra találkozom egy férfival (nem randi), először csak 2-3 mondatot beszéltünk. Másodszorra mondta, hogy milyen jó, hogy mosolygós vagyok és pozitív, és szimpatikus ember vagyok, már akkor szimpatikus voltam, mikor először beszéltünk.

Szóval értem, hogy a szimpatikus akár semmit se jelent, de mindek öntené ezt rá valakire a második találkozás első 10 percében, nem furcsa?

29/N a férfi 36-40 körül.

2014. máj. 29. 18:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindig azt mondom, hogy nem érek rá. Ennyi! Lerázom.
2014. máj. 29. 18:13
 2/2 anonim válasza:
Mi van, ha ezt tőle kérdezted volna meg, férfiak nem olyan bonyolultak mint a nők, általában azt mondják amit gondolnak, nem fossák füzéren a szép szavakat, nmint én :) 27F (Persze d*gni akar, de ez normális, még lehet nagyon érzelmi is)
2014. máj. 30. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!