Fiúk, ti elvárjátok, hogy egy nő kezdeményezzen? Nőként úgy veszem észre, hogy a férfiak egyre kevésbé teszik meg az első lépést. Én viszont nem merek, volt már pár ilyen csalódásom.
Nekem is volt már csalódásom, de ez a kockázat benne van a pakliban. Ha tetszik a lány, nem bánom, ha kezdeményez.
23/F
"Én viszont nem merek, volt már pár ilyen csalódásom."
Na látod a fiúk pont ezért nem mernek. Félnek az elutasítástol ,kudarctol, szokásos lepattintós dumatol stb.
Persze van olyan ismerősök aki bárhol bármilyen csajt leszolít de egyre tobb az olyan aki nem mer.
Nem elvárás.
Az kezdeményez, aki akar. Mit kell ezen vitázni?
Nekem erről a dombon legelésző bikák jutnak eszembe:
Legelésznek, meglátnak odalent a völgyben egy tehéncsordát.
Felkiált a legifjabb:
- Rohanjunk le, és dugjuk meg mindet!
Mire a papája:
- Ne olyan hevesen. Szépen leballagunk, és kiválasztunk egyet-kettőt.
A nagypapa:
- Ugyan, ha valamelyik akar valamit, majd feljön.
Erre a legöregebb:
- Mi? Jönnek fel? Meneküljünk!
"Én viszont nem merek, volt már pár ilyen csalódásom."
Lehet, hogy ők sem mernek. Nekik jobban kéne?
Amúgy szerintem félreértelmezed, nem biztos, hogy arról van szó, hogy elvárják, hogy te kezdeményezz. Hanem arról, hogy esetleg nincs alkalmuk téged megszólítani, nem látják magukat elég vonzónak hozzád, vagy fordítva, esetleg, ahogy fentebb írtam, félnek. Vagy más dolguk van. A pasik élete sem csak csajozásból áll, és nem is kell, hogy csak abból álljon. Így önmagában nem meglepő azért, ha nem mennek hozzád oda percenként.
De ha mutatod, hogy nyitott vagy, és mersz te is ismerkedni, azzal növelheted az esélyét annak, hogy kikezd veled egy neked tetsző pasi. Ez nem elvárás kérdése, hanem elvileg a te érdeked. Akár elvárják, akár nem, ezzel biztosan nőnek az esélyeid.
Ha félsz kezdeményezni, akkor valószínű, hogy egy picit attól is tartsz hogy téged megszólítanak. Ha félénk vagy, akkor azt a számodra vonzó, és a hozzád vonzódó férfiak közelében a testbeszédeddel öntudat nélkül is kommunikálod, valószínűleg úgy, hogy észre sem veszed. Emiatt is csökkenhet a valószínűsége annak, hogy megszólítanak.
Tehát az is fontos szerepet játszik, hogy te mennyire vagy laza, nyitott, és milyen a hangulatod. Ha ezeket tudod trenírozni, vagyis érettebb leszel, és több lesz az önbizalmad, akkor sokkal könnyebben meg mernek majd szólítani.
Nekem ez a véleményem. :) A testbeszéd nagyon fontos, de azt nehéz irányítani, tehát inkább azon érdemes trenírozni, ami belül van. (Ezzel nem azt mondom, hogy bármi baj lenne veled, ez minden ember számára egy természetes fejlődési pálya)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!