Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kezdeményezzen?
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, de még nem volt csók. De már elég rég óta nagyon jóban vagyunk, és nagyon jól ismerjük egymást, szinte mindent megbeszélünk.
De ennek ellenére, "csók téren" mindketten zárkózottak vagyunk... ez a része a kecsolatunknak valahogy sokkal másabb. Egyikünk sem mer ilyen téren kezdeményezni.
Mit csináljak én, ha legközelebb találkozunk csókoljam meg, vagy esetleg vegyem rá valamivel, hogy ő kezdemlnyezzen? Ha igen mivel? És hogy kezdjem, ha nekem kéne kezdenem. Ja, és neki ez lenne az első csókja és én vagyok neki az 1 barátnője.
Az előző barátaimmal könnyű volt, mert mindig ők kezdeményeztek.
Légyszi segítsetek! :/
14/L
Idősebb tőled?
Bár, szeirntem csak úgy van vele hogy 14 vagy, és nem akarja elkapkodni. Mert ugye a csókból jön a smaci, smaciból meg a szex.
A randi az még nem párkapcsolat. Hiszen arra vannak a randik, hogy rájöjjünk, megfelelelő pár-e a másik.
Így semmi olyannak nem kell lennie randin, ami több lenne mint barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!