Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, de még nem volt csók. De már elég rég óta nagyon jóban vagyunk, és nagyon jól ismerjük egymást, szinte mindent megbeszélünk.

De ennek ellenére, "csók téren" mindketten zárkózottak vagyunk... ez a része a kecsolatunknak valahogy sokkal másabb. Egyikünk sem mer ilyen téren kezdeményezni.

Mit csináljak én, ha legközelebb találkozunk csókoljam meg, vagy esetleg vegyem rá valamivel, hogy ő kezdemlnyezzen? Ha igen mivel? És hogy kezdjem, ha nekem kéne kezdenem. Ja, és neki ez lenne az első csókja és én vagyok neki az 1 barátnője.

Az előző barátaimmal könnyű volt, mert mindig ők kezdeményeztek.

Légyszi segítsetek! :/

14/L

#első #csók #pasi #kapcsolat #kezeményezés.
2012. júl. 27. 19:07
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi, elírtam, *kapcsolatunknak.
2012. júl. 27. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Idősebb tőled?

Bár, szeirntem csak úgy van vele hogy 14 vagy, és nem akarja elkapkodni. Mert ugye a csókból jön a smaci, smaciból meg a szex.

2012. júl. 27. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is 14 vagyok és engem a baráton 1 hét után csókolt meg:)))itt neked is jeleket kell adnod,például hajojj hozá közelebb puszild,meg simogasd meg a karját....stb....kezdetnek egy szájrapuszi is megteszi:)))
2012. júl. 27. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem volt még csók akkor mitől más a kapcsolatotok mint egy barátság? Ha te már készen állsz a csókra akkor tedd meg nyugodtan, biztos nem fog ellökni magától:) Vagy ha tényleg mindent meg tudtok beszélni akkor legközelebb felhozhatnád neki ezt a csók-témát. Biztos ő is akarja,csak hát első csók, fél hogy csalódást okoz:)
2012. júl. 27. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy a tökömbe jártok ti így? A járás az első randin megtörtént első csóktól számít! Onnantól vagytok együtt!!!!!
2012. júl. 28. 03:09
 6/7 anonim ***** válasza:

A randi az még nem párkapcsolat. Hiszen arra vannak a randik, hogy rájöjjünk, megfelelelő pár-e a másik.

Így semmi olyannak nem kell lennie randin, ami több lenne mint barátság.

2012. júl. 28. 06:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2012. júl. 28. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!