Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csajt rá lehet venni arra, hogy ő kezdeményezzen?
Tudom, hogy nekem, fiúnak kellene. De nem tudom eldönteni, hogy ha már megismerkedek vele, akkor csak barátként, vagy többként kellene?!
És úgy vagyok vele, hogy akkor ismerkednék meg vele, ha összejönne velem, másképp nem. (amúgy sejtésem, hogy bejövök neki, mivel voltak jelek rá)
Előre szólok, hogy tudom elég gyermeteg jelek, de jelek. (főleg, hogy egy ilyen világban élünk)
Szóval. Facebookon bejelölt, like-olgatta pár képem. Meg ezen kívül feltűnt, hogy élőben nézett.
Hívd el valahová, ez miért olyan nagy dolog?
Ha igent mond, valószínűleg van nála esélyed, aztán ha találkoztok kiderül, hogy mennyire vagytok szimpatikusak egymásnak, láthatod rajta, hogy hogy néz rád, vágyakozva, vagy csak haverilag...
De már így is ő tette meg az első lépést, ő jelölt ismerősnek. (hihetetlen, hogy ilyen világban élünk... :D)
Most neked kéne valamit lépned szerintem.
Pf én is úgy vagyok vele, hogy idegennél csak akkor kezdeményezek ha 100% hogy tetszem neki, amit a háttérből megtudok. Pedig elég férfiasan nézek ki, lehetne több önbizalmam, hogy ne kelljen biztosra mennem.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!