Fiúk, ti elvárjátok, hogy egy nő kezdeményezzen? Nőként úgy veszem észre, hogy a férfiak egyre kevésbé teszik meg az első lépést. Én viszont nem merek, volt már pár ilyen csalódásom.
Még így 8 év után mikor semmi nem jött össze sem várom el,hogy kezdeményezzen,De azért jól esne az biztos.Főleg hogy egyiknek sem kellek igazából,nálam soha egy sem kezdeményezett.
Nekem nem pár csalódásom volt,hanem az összes az volt.Félénk lettem,egyszerűen nem tudok már odamenni csak így senkihez,csakis egyértelmű jelek után.Utoljára volt egy lány aki annyira kedvesen mosolygott rám,nem tudtam megállni hogy ne menjek oda még így is hozzá.Az más kérdés,hogy abból sem lett semmi később,de nagyon jót beszélgettem vele ott akkor...Azóta sem történt ilyen velem,semmilyen szinten.
Utcán néha nézegetnek lányok,de fogalmam nincsen hogy azért mert tetszem nekik vagy csak szimplán arra tévedt a tekintetük...
22/F
Én már igen, elvárom. Volt, hogy próbálkoztam: kosár
Volt, hogy összeismerkedtem lánnyal és az elején teljesen kedves, aranyos voltam vele. Aztán rájöttem, hogy csak barátként kezel emiatt, pedig teljesen odavoltam érte. Aztán később bunkó lett velem, szarba sem vett, mert bizonyára... nem voltam neki elég férfias. Ezt maga is elismerte! Pedig csak szándékosan visszafogtam magam, nem bunkóztam, azt akartam, hogy jól érezze velem magát. Hát annyira visszafelé sült el, hogy csak na. Ezentúl én elvárom, hogy ha egy lány akar valamit tőlem, Ő kezdeményezzen és akkor se leszek vele kedves, mert... nektek nem az kell, úgy vettem észre.
23/F
" Pedig csak szándékosan visszafogtam magam, nem bunkóztam, azt akartam, hogy jól érezze velem magát."
Tehát szerinted az férfias, ha valaki bunkó?
Szerintem nem erre gondolt a csaj, de persze bármit bele lehet magyarázni...
21/F
#13 - Nem magyarázok bele semmi. :)
Ő maga ismerte el az említett dolgot, mikor megkérdeztem. A bunkó alatt olyasmit kell érted, mint hogy... kijelentek dolgokat, nem megkérdezem, hogy hogy akarja... hogy rendre utasítom és nem kérem, stb. Nem feltétlenül arra, hogy "jó a segged, kő kóla?". Talán így világosabb, mire céloztam.
Én sajnos úgy vagyok vele, hogy már akkor is félek ha a nő kezdeményez, nem pedig fordítva. Nemrég volt egy olyan szituáció amikor egy csaj kezdte el a nyomulást annak ellenére hogy barátja volt, úgy elhitette velem hogy engem akar mint a fene. Aztán meg kidobott olyan hangnemben mintha egy kutyával beszélne körülbelül.
Szóval ezzel csak azt akarom hogy semmire nincs garancia, úgy is érhez borzasztó csalódás ha más kezdeményez.
DE hogy a kérdésed első felére is adjak választ, igen a fiúk szeretik először azt látni hogy nem közömbösek aztán utána belelendülnek!
F
Én már eljutottam arra a szinter, hogy a női nemmel szemben nincs semmi elvárásom.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!