Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti elvárjátok, hogy egy...

Fiúk, ti elvárjátok, hogy egy nő kezdeményezzen? Nőként úgy veszem észre, hogy a férfiak egyre kevésbé teszik meg az első lépést. Én viszont nem merek, volt már pár ilyen csalódásom.

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 10:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
*szintre
2014. máj. 28. 15:50
 22/25 anonim ***** válasza:
Igen, neked címeztem. Ez az egyik legundorítóbb dolog és velem is volt már ilyen, tisztelt 16-os.
2014. máj. 28. 17:03
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem várom el, de én sem kezdeményezek.
2014. máj. 28. 20:27
 24/25 anonim ***** válasza:
Én kb két évig kezdeményeztem lányoknál. A tapasztalataim eléggé elkeserítőek voltak. 2-3 lányt kivéve a legtöbb lány bunkó és elutasító volt velem vagy teljesen közömbös, flegma és tiszteletlen. Annyira nem is szeretik, hogy a fiúk kezdeményezzenek náluk, akkor meg minek is törjem és alázkodjak le eléjük? Majd kezdeményezzenek ők, ha kellek nekik. Ha már úgyis olyan sokra tartják magukat valamiért. El vannak cseszve a mai csajok, nem érik meg a fáradságot sem.
2014. máj. 28. 22:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Csúnya lesz, de a legtöbb nő szereti, ha OLYAN VALAKI kezdeményez nála. A férfiaknál ez kicsit másképp van. Ők bebújnak az egyenjogúság mögé (NEM MINDENKI!) és várnak. Gyakran látom, hogy a két nem szinte "elbeszél/eljelel" egymás mellett, és vagy korábbi csalódások miatt és/vagy mert az egyik túl konzervatív a másik meg túl liberális (nyilván nem politikai értelemben, de jobban most nem tudtam megfogalmazni) inkább senki sem próbálkozik, inkább csak kivárnak.

Persze ez sem általános. Szerencsére van körülöttem egy csomó működő egészséges kapcsolat is, most inkább ezt a ki lépjen problémát próbáltam kicsit sarkítva leírni.

2014. jún. 9. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!