Férfiak! Mondtok ilyet a feleségeteknek? Én sírtam.
Nekem nem mond ilyet a férjem, de ha mondana, akkor én is odaszólnék, hogy Ő mikor nézett utoljára tükörbe, mert az évek nem csak felettünk szállnak el!
Amúgy elég faragatlan.
Ugyan nem túl tapintatos a férjedtöl, de ettöl függetlenül igaza van, és jobb, ha elfogadod, hogy változol, mintha valótlanul látnád magad.
Ne azon törd a fejed, hogy a férjed észreveszi, hogy már nem 16 éves vagy - ennek ugyanis semmi köze a szeretethez, hanem örülj, hogy elfogad és szeret téged úgy, ahogy vagy. Nekem ugyanis az érzödi, hogy igenis szeret téged, szivesen van veled, segit a gyerek ellátásában is, örülj, hogy ilyen. Hidd el, rengeteg nö cserélne veled, akiknek ugyan a férje szépeket mond (mégha nem is gondolja komolyan), de egyébként meg semmibe sem veszi.
Ebben semmi extra nincs. Simán visszaoltod poénosan és ennyi. Vagy megjegyzed, hogy de gyökér vagy... Ilyesmi.
Kommunikáció hogy működik nálatok?
Ahogy valaki írta fentebb is, ez tényleg meglehetősen faragatlan dolog volt. Kérdezd meg, hogy mit vár tőled, vagy mit kellene változtatnod, mert 1. az időt nem tudod megállítani 2. ha ő annak idején egy szobrot akart feleségnek, akkor elszúrta a dolgokat. Meg hogy egyáltalán szeret-e még? Általában az ember nem a külsejéért tart ki a párja mellett. Ez, hogy "régen milyen jól néztél ki", ez szabályosan kegyetlenség volt.
Szerintem nem túlzod el a dolgot, de az első, ami az eszembe jutott, az, hogy a férjed alighanem melléjár. Tapintatos ember és szerető férj a mázsás feleségének se mondja, hogy "Meghíztál", hanem max. annyit hogy "kicsit le kellene adnod, szívem"
Úgyhogy én elgondolkodnék, hogy mégis szeret-e a férjem, ha ilyet mond, és mégis mit akar, mit változzak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!