Férfiak! Mondtok ilyet a feleségeteknek? Én sírtam.
Szerintem pedig inkább azzal van gond,aki azon sír, hogy megöregszik.
Szerintem nincs szánalmasabb annál, amikor valaki mindent elkövet a fiatalságért, plasztikai műtét, fiatal pasik, botox..Holott ez a látszat. Az öregség egy állapot, nem kell rajta sírni, a világ legtermészetesebb dolga. Nem hiszem, hogy a párod azért mondta, hogy elsírd magad, pusztán férfi, aki közel sem úgy látja a dolgokat, mint az olyan nők, akik sírnak egy ránctól. Nem akart rosszat.
Legközelebb öleld meg és elmélázva súgd oda neki, hogy " édes, öregedő férjecském, lám, már a hímtagod (ha van "beceneve" a kukacának, használd azt) sem meredezik úgy, ha megölellek, mint annak idején..." Én biztosan visszavágnék valami ehhez hasonló csípkelődéssel.
Az én férjem sem mond nekem ilyeneket, ő éppen ellenkezőleg, szinte mindennap megdicsér, hogy milyen szép vagyok, pedig szerintem ez tényleg nem igaz, sajnos nagyon meghíztam, kinyúlt a hasam, lóg a bőröm, 2 számmal nagyobb ruhákat viselek, mint azelőtt, de ő mégis kedveskedik nekem.
A férfiak érzéketlenek,főleg a terhes nőkhöz bénák.
Én 23 éves vagyok,a párom 32,az exneje 36.
Én akkor ismertem meg,mikor már elvált.
Most 39 hetes kismama vagyok,és a terhességem alatt voltak olyan húzásai,beszólásai,amiken igencsak megsértődhettem volna,és először meg is sértődtem...hasonlóak a te férjedéhez
pl: kezdek asszonyosodni,holott össz-vissz 3 kg-ot híztam,bébivel,mindennel...
Szóval sokszor túlreagáltam a beszólásait...
A terhesség miatt én minden kis izén elsírtam magam.
Ilyenkor az ember érzékenyebb,a férfiak meg fatökűek...nem tudják kezelni a szitut...
Annak idején mikor anyám vajúdott apám azt mondta neki a közös vajúdóban,mikor leguggolt,hogy ne csodásítsd magad,mindenki téged néz...
Szóval el kell ismerni,hogy vannak élethelyzetek,mikor a férfiak hülyén viselkednek...Én is irigylem azokat a nőket,akiknek igazi úriember,vagy jófiú a férjük,és lesi minden kívánságukat...
De valószínű,hogy egy ilyen pasi a mindennapokban idegesítene...
Én azt mondom ne törődj az uraddal,légy boldog,örülj a bébinek,és mondd meg neki,hogy régen ő is fessebb volt...
Kényeztesd magad,(vásárolgass,pihengess,menj el kozmetikushoz)ha a férjed nem teszi...
Hidd el jobb is lesz,20 hetesen én is folyton kiborultam a páromtól...
Sok szerencsét a babához!
Attól függ, hogy milyen hangsúllyal mondta.
Ha kedveskedve, akkor semmi baj, ha közönyösen, akkor sértő lehet, de ha már egyszer megölelt előtte, akkor csak nem olyan otrombán mondhatta.
Semmi nincs az ilyesmiben szerintem, nekem ennél "durvábbakat" szokott mondani, amin más rég besértődne, én azonban tudom, hogy csak ugrat, nekem a testalkatommal kapcs vannak beceneveim ( mivel duci vagyok ), de én inkább örülök is neki, mert tudom, hogy ez legalább ŐSZINTeségből fakad.Sőt, én ammondó vagyok, hogy inkább ilyen legyen egy férfi, minthogy negédes bókokat mondjon folyamatosan, amolyan fülbemászó keveskedésket, amitől én speciel a falra tudnék mászni.Egy összeszokott kapcsolatban, főleg, ha már régóta vagytok együtt, ezt olyan természetesnek kéne venned, mintha csak bókolna vele.
Egyébként is mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát...
14.49, na ebben megint nagy igazság van. A férfiak elég bénák egy terhes nő mellett.... na de a külsejére beszólni, hát azt nem kéne. Ennyi tapintat lehetne egy férfiban, akármilyen fatökű is.
De azért apádat se irigylem, szegény tényleg elég kínosan érezhette magát, hogy nem tud mihez kezdeni a helyzettel :D Anyád mit szólt?
Nem tulzod el. Nagyon bunko beszolasok ezek, szerintem.
De vagjal vissza ugy, ahogy megerdemli.
Már bocs, de ha egy pasi megöleli a feleségét, miközben cézást tesz az öregedésére, azt szerintem sem mondja komolyan. De csak adjátok a kérdező alá a lovat, hogy még jobban sajnálhassa magát és haragudhasson a férjére. Ahelyett, hogy egy frappáns beszólással (mondjuk legközelebb) elintézné, és röhögnének egyet a sztorin. Ennyi nebáncsvirág! Istenem!!! Erre mondják a férfiak - és joggal -, hogy hisztériás liba. Ez meg ezerszer rosszabb, mint az öregecskedő feleség.
Mert az öregségről senki nem tehet, a hülyeségről viszont annál inkább.
De mondom, nyugodtan erősítsétek a kérdezőben, hogy milyen szerencsétlen, hátha akkor az igaza teljes tudtában összekap a férjével, majd még néhányszor, miközben nem bocsátanak meg egymásnak, majd szépen azt veszik észre, hogy válnak.
Pedig nem történt SEMMI, csak fürdették együtt a közös gyereket, és a pasi megölelte. De ez a rész ugye nem számít, mert a divat a panaszkodás meg az elégedetlenkedés.
Gratulálok!
Anyám azt mondta apámnak két fájás között:
-Ba** meg,te hülye vagy,nem látod,hogy itt a többi nő is ezt csinálja.Mit gondolsz,mi a fenéért hívják vajúdónak???
Apám bekussolt,elszégyellte magát,majd elnézést kért...
Kérdezőnek:
Szerintem csak ez alapján ne vessz össze vele.Nem éri meg.Max megmondod neki,hogy szarul esik,ha ilyen bunkó.Aztán zárd le a dolgot,elvégre lesz egy gyereketek...vannak dolgok,amiken már nem szabad lovagolni...pont azért,mert nem tinédzserek vagytok...
Ne függj senki véleményétől,ha te jól érzed magad, mit számít hogy más mit gondol...
Ja és a boldogság a legjobb fiatalítószer!
Komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!