Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mondtok ilyet a...

Férfiak! Mondtok ilyet a feleségeteknek? Én sírtam.

Figyelt kérdés
Fürdettük a kisfiúnkat, odajött, megölelt és "kedvesen" azt mondta, hogy "öregecskedő kis feleségem". Ez nem poén volt. Vannak még hasonló mondatai. Pl. Szokta mondani régi képeket nézegetve, hogy "régen milyen jól néztél ki." Ez nekem olyan rosszul esik, szültem már egy gyereket, 20 hetes kismama vagyok. Szülés után visszafogytam, de a gyerek mellett már nincs annyi időm magamra, fodrászról, kozmetikusról ne is beszéljünk. Szóval a lényeg, hogy elsírtam magam, hogy tisztában vagyok azzal, hogy öregszem, de nem kellene ezt mindig eszembe juttatnia. Erre ő: "miért, jobb, ha homokba dugod a fejed?" Majd otthagyott. Szerintetek eltúlzom a dolgot?
2011. jan. 14. 14:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti kiröhögtem volna és jól visszaszóltam volna Neki.

Mondjuk az én férjem sem mondott még ilyet, de azt tudnod kell, hogy a pasiknak vannak hülye vicceik és beszólásaik.

2011. jan. 14. 15:37
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyien válaszoltatok!

30 éves vagyok. A kommunikáció sajnos nem a legjobb köztünk, ha vitáról van szó. Szó szerint le kell ültetni, ha el akarom neki mondani a véleményem, különben otthagy, mint ahogyan ez most is történt. Ha meg leültetem, mártírként végighallgat, majd nem mond semmit, feláll és távozik. Süket fülekre találnak a szavaim. Ha nincs vita, akkor nagyon jól elbeszélgetünk, és tényleg példás apa, ezt nem tagadom.

Akik azt írták, hogy poénból mondhatta, és nem kéne vele foglalkozni, azoknak írnám, hogy én azért gondoltam, hogy nagyon is komolyan mondja, mert azt kérdezte vissza, mikor jeleztem nemtetszésemet, hogy: "miért, jobb, ha homokba dugod a fejed?" Szóval nem poén volt. Ezeket ő sajnos komolyan mondja, hangoztatja. Egyébként mindenki dicsér, hogy csinos kismama vagyok, de tőle is szeretném hallani. Hát ez nem jön össze...

Egyébként ő sem a régi már, de vesszek meg, ha valaha is számoltam a ráncait, vagy méregettem a hasát...

2011. jan. 14. 15:53
 23/27 anonim ***** válasza:
Atyaég! Én meg 36! Az én férjem csak poénból szokott olyanokat mondani, hogy az idősebb nőket szereti (2 év van köztünk az én javamra), de ilyent, mint a Te férjed, nem mondana semmi pénzért. Ez azért rosszul tud esni a legtöbb embernek, főleg ha te is ebbe a kategóriába tartozol, akkor bizony ismernie kellene, hogy ezzel megbántott.
2011. jan. 14. 16:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! A hímtagos válaszoló jól megmondta, tuti, ezt csinálnám én is a helyedben! biztosan nem venné poénra a dolgot és rosszul esne nekik.
2011. jan. 14. 16:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem jogosan sértődnél meg. A helyedben biztos nem szólnék hozzá pár napig, csak ha nagyon muszáj...és kicsit később, ha olyan alkalom adódik, mindenképpen emlékeztetném rá, hogy ő sem olyan már, mint új korában! Egyébként meg, bízd rá a gyereket, és foglalkozz magaddal is!
2011. jan. 14. 17:48
 26/27 anonim ***** válasza:
szerintem csak túlérzékeny vagy a terhesség miatt.
2011. jan. 14. 17:48
 27/27 anonim válasza:

14:49 es vagyok

alapvetően az én párom is jó apa,rendes pasi,de érzéketlen beszólásai vannak...

ha mások azt mondják csinos kismama vagy,valószínűleg így is van...mert általában azt jegyzik meg ha csinos vagy,vagy ha nem...köztes út nincsen...

viszont ha ennyire zavar,hogy nem fogad el olyannak,amilyen vagy,akkor nem értem miért vagy vele...

nemcsak a kozmetikus és a fodrász tudja amúgy puccba vágni az embert,ha a mindennapokban picit több időt,energiát fordítasz magadra már az látványos

időnként egy kis arcpakolás vasalás közben,mikor a férjed nincs otthon,sok nevetés...

máshogy fésülöd a hajad

egy kis smink,elég a pirosító,szempillaspirál...

időnként csinosabb ruha otthonra is...

szerintem a férjed csak vágyik kicsit fiatalnak lenni,másodikgyerek para gondolom...úristen de idős lettem,ilyesmi...

az idő múlása valószínűleg inkább őt zavarja,ezért nem ajánlom,hogy hasonlóan vágj vissza,inkább biztosítsd arról,hogy szereted,és egyszerűen érezd jól magad a bőrödben!

meglátod ő is észre fogja venni a változást rajtad!

mert annál nincs is rosszabb,mikor két görcs él egymás mellett...és feccölik egymás idegeit...

Érted mire gondolok?

Ne rágódj ezen,anya leszel,ez önmagában csodás dolog,és ha csinos is vagy nincs semmi okod a panaszra!

2011. jan. 15. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!