Fiúk/pasik/férfiak. Titeket mennyire zavar/vonz ha egy nő ilyen személyiségileg?
Tegyük fel, a kinézetével nincsen bajotok, de maga a lány eléggé visszahúzódó, kevésbé beszédes, és inkább egyedül otthon ülős? persze ha valahova el van hívva (ami érdekli) elmegy, szórakozik, de nem minden hétvégén.. A kapcsolati dolgokat, pl a másik fél, a megcsalás stb meg komolyan veszi, ilyen téren meg abszolút becsületes, komoly..?
Ezt azért kérdezem mert érdekel a véleményetek, hogy menyire kezdenétek egy olyannal aki unalmasnak tartja magát, és nem áll szándékomban a gy.k.-t társkeresőnek használni, nem ezért teszem fel a kérdést, csak igazából én is ilyen vagyok, de azt tapasztalom, hogy a legtöbb srác a bevállalós bulizós úgymond komolytalan kapcsolatokat keresik 30 alatt, ami valamilyen szinten természetes, mert egyszer fiatal az ember, de ennek ellenkezőjét meg tömegével olvasom akár itt ezen az oldalon is..
És akkor most mi van? várjak arra, hogy elmúljak 30 és akkor keressek valakit, vagy kezdjek egy nálam majd 10 évvel idősebb férfival? na jó ez utóbbi nem a kérdés része, csak panaszkodás ><
szerintem ne várj. vagyis várj, hogy jöjjön valaki, de simán jöhet sokkal hamarabb is.
nem egyáltalán nem baj az, ha ilyen vagy. jó magam mind a kettő életformát szeretem, és mivel írtad, hogy nincs ellenedre, ha ki kell mozdulni, akkor még az a lehető legideálisabb is. és erről sok fiú/férfi hasonlóképp vélekedik.
ne, ne várd meg a 30 évet egy nőnél nem ugyanaz mint egy férfinál.
Te már 30 körül felett gyorsan rohamos idő alatt késhetsz le dolgokról.
Találsz normálisat hidd el.
persze nem 18 évesen. de 23-25 körül már simán összeszedhetsz egy normális 30 éveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!