Vannak még ilyen férfiak?
Figyelt kérdés
Vannak egyáltalán olyan nem csúnya, értelmes, ápolt, megbízható és családcentrikus férfiak, akik szóba állnak egy szép arcú, ápolt és csinos, egy kicsit husis lánnyal? Lassan 2 éve nincs senkim, és úgy érzem, már nem is lesz.2014. máj. 31. 17:03
2/31 anonim válasza:
én az vagyok :) de 3 és fél éve foglalt a szívem :)
3/31 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz!!!
4/31 anonim válasza:
akkor itt nem a srácokkal van a gond
5/31 anonim válasza:
Vannak ilyenek, nem kell aggódni :)
6/31 anonim válasza:
Éppenséggel vagyok, csak nem állnak velem szóba a nők.
7/31 anonim válasza:
Önbizalom hiámyos vagy! Ha ezt leküzdöd, megoldódnak a problémáid!
8/31 anonim válasza:
persze, azért van egy pár ilyen ember, én is ismerek párat. bár én nem tartozok közéjük, mert a husis dolog nálam alapból vesztett ügy. de látom akadt pár ember
9/31 anonim válasza:
Biztosan vannak! Mondjuk én személy szerint nem kedvelem a husi csajokat, de sokaknak bejön. :)
10/31 anonim válasza:
figyelj, én vékony vagyok, szőke, nem vagyok csúnya sem, ráadásul budapesti is vagyok, mégsem akad ilyen.
neked még nálam is kevesebb az esélyed, sajnálom:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!