Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ezt mire véljem?

Szerintetek ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Van egy lány,aki folyamatosan mondja,hogy mennyire idegesítem (a jelenlétemmel),de ennek ellenére is ha én valahol ott vagyok akkor odajön hozzám és mondja,hogy beszélgessünk már valamiről stb..stb..

Vélemény?

2014. máj. 23. 22:43
 1/5 A kérdező kommentje:
Miért lennék meleg? Egy szóval sem említettem,te agyoniskolázott.
2014. máj. 23. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:

oltsad tovább,a leírás alapján jó úton haladsz.

én is elég sok nőt direktbe sértegetek,aztán amikor megjelenek már ott is vannak a se-ggemben.

neg a szakneve amúgy.

-beszélgessünk már valamiről!

-oké.de előbb meséld már el nekem,hogy miért van akkora tenyered,mint egy gyúrósnak,edzel?haha

és ebből már át lehet kötni,hogy szorítsd meg a kezem,hogy erő is van-e benne stb és már ott is a fizikai érintkezés,ami után megdicsérsz rajta valamit,mint amikor a kutya pacsit ad.

2014. máj. 23. 22:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Mennyire okosak vagytok... Hol írtam,hogy én idegesítem őt? Egyszerűen csak azt mondja,hogy zavarja ha ott vagyok mellette. Elsőnek: beszélj el anyukáddal,hogy,hogy születhettél ekkora gyökérnek!
2014. máj. 23. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

-zavarja hogy ott vagy-ra a jó válasz neki

-érdekes,én észre sem vettem,hogy te itt vagy.

és azt is vedd észre,hogy ő szólít meg téged,ő nyit,hogy beszélgessünk.

szóval ne sértésnek érezd az ilyen beszólásait,sőt csak mivel valszeg proli lány,ezért így fejezi ki az érdeklődését.

2014. máj. 23. 22:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Thx utolsó,ment a zöld pacsi.
2014. máj. 23. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!