Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt mire véljem a részéről?

Ezt mire véljem a részéről?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel ugy vettem észre kölcsönösen tetszünk egymásnak, rengeteget beszélgettünk, több jelt adott felém ami már nem igazán barátinak tünt, jókat nevettünk , figyelmes volt velem, ha tudott mindig segitett,ha baj volt próbált felviditani, ez igy ment kb 2 éve, most pedig nem rég egy véletlen beszélgetés során szóba került h a barátnőjével lesz, azelött ha kérdeztem h kivel megy mennek e stb , mindig annyi volt a válasz h csak ő. Mi a véleményetek valójában nem jöttem be neki és csak barátkozni akart vagy szorakozott ? :S Esetleg mivel nem nagyon tud kezdeményezni én meg nem léptem inkább meg sem probálta ?:S

2014. jan. 25. 22:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak szórakozott. Felejtsd el. Örülj neki, hogy nem dőltél meg neki.
2014. jan. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!