Ezt mire véljem fiúk? Nálatok ez mit jelent?
Mobilrol irok ugyhogy bocsanat a hibakert!
A lenyeg hogy egy fiu egy buliban eleg latvanyosan elkezdett erdeklodni felolem es megadtam neki a nevem.Aztan bejelolt facebookon es nagyon aranyosakat irt nekem.Eleg jo humora is van ezert sokat mosolyogtam az irasain.Kovetkezo nap kb ejjel ram irt hogy menjek el vele valamerre,de mondtam neki hogy keso van ezert nem.Aztan kovetkezo nap megint sokat beszeltunk ,hulyultunk.de mar tegnap kb nem is irt semmit.Ma beszeltunk egy keveset de mar vissza se ir.Pedig elolvasta es fent is jart.Nem erdeklem mar? Mi lehet a gond? Hogy lepjek? Pedig kezdtem megkedvelni es szivesen talalkoztam volna vele :/
Nincs bocsánat!Mobilról írás nem mentség a hibákra!
Néhány nap..Kislány ideje felnőni és felfogni,hogy nem lehet mindig veled foglalkozni.
Hehe ugyan ez történt velem is.
Lehet nem ért rá, vagy vmi ilyen. Vagy úgy fogta fel, hogy nem mész el vele, hogy nem akarsz tőle semmit (ilyenkor pl én eléggé el szoktam szomorodni).
Kicsit legyél még türelemmel.. sok minden történhet amit nem akar leírni, de telibe elb..ssza az egész napját.. Hajrá:))
18F
Turelmem az van csak az is gond,hogy most jonnek az unnepek es nem is fogunk tudni talalkozni min 2hetig,azaz ebben az evben :(
Elmulhat ennyi ido alatt az erdeklodese? Mondjuk ha folyton tartjuk a kapcsolatot akkor is? :/
Pedig ugy orultem mar , hogy egy normalis sracot talaltam :)
Nem hiszem :D bar igaz ki tudja a mai vilagban...
Csak ahogy beszeltunk eleg rendesnek tunt...:/
"Csak ahogy beszeltunk eleg rendesnek tunt...:/"
Jajj kis naív...Persze, hogy rendesnek tűnt, próbálta ledumálni rólad a bugyit. Ha érdekelnéd, akkor keresne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!