Ezt mire véljem fiúk? Nálatok ez mit jelent?
Mobilrol irok ugyhogy bocsanat a hibakert!
A lenyeg hogy egy fiu egy buliban eleg latvanyosan elkezdett erdeklodni felolem es megadtam neki a nevem.Aztan bejelolt facebookon es nagyon aranyosakat irt nekem.Eleg jo humora is van ezert sokat mosolyogtam az irasain.Kovetkezo nap kb ejjel ram irt hogy menjek el vele valamerre,de mondtam neki hogy keso van ezert nem.Aztan kovetkezo nap megint sokat beszeltunk ,hulyultunk.de mar tegnap kb nem is irt semmit.Ma beszeltunk egy keveset de mar vissza se ir.Pedig elolvasta es fent is jart.Nem erdeklem mar? Mi lehet a gond? Hogy lepjek? Pedig kezdtem megkedvelni es szivesen talalkoztam volna vele :/
Nem szabad így az elején ennyire naivnak lenni. Sajnos már nekem is van tapasztalatom ebben...de szerencsére még időben kimutatta a foga fehérjét a srác. Egy táborban találkoztunk, nagyon rendesnek tűnt, udvarias és humoros volt. Sokat lógtunk együtt, késő estig beszélgettünk a tábortűznél amikor a többiek már rég elmentek és egyszer sem nyomult rám ez idő alatt. Ezért sem gondoltam volna, hogy ennyire más...
Eltelt pár nap, elkezdődött a suli, (osztálytársam) és sorjába kiderült róla, hogy egy bunkó, beszűkült látáskörű, a világról egyhangúan gondolkodó tahó, aki úgy gondolja, hogy akármelyik lányt megkaphatja és úgy bánhat vele ahogy kedve tartja. Mai napig hallom ahogy arról sztorizgat, hogyan veri át az egyik lányt a másik után és mindig minimum 2 vasat tart a tűzbe...Ha megvan a következő, kidobja a másikat....Gusztustalan...Az elején még fűzött engem, de pár hét múlva visszahallottam teljesen ugyanazt a dumát egy másik lánynál, amit azelőtt nálam sütött el...
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de sosem szabad nagyon az elején belemenni a dologba, mert csak megbánod. Előbb ismerd meg jól, aztán eldöntheted, hogy érdemes e komolyabban foglalkoznod vele vagy sem.
18/L
Szia!
Igen persze nem mennék bele "úgy" a dologba, viszont szívesen találkoznék vele,hogy megismerjem jobban, ahogy te is a srácot megismerted, nekem is kéne személyes kontakt,mert amúgy élőben én nagyon hamar észre szoktam venni ,hogy mi a helyzet és hogy milyen is valójában.
Mert nekem is volt egy ilyen fiú ismerősöm,mindig nagyon szépeket írt hetekig sőt még találkoztunk is ott is nagyon aranyos volt,de nagyon hamar rájöttem,hogy ez a tipikus beetetős viselkedés nála,mert facen mindig láttam,hogy küldi a szíveket a csajoknak stb stb. Persze én nem adtam magam neki ezért belém is szeretett,de a végén határozottan lekoptattam!
De nála eddig tényleg úgy éreztem,hogy minden oké! Ezért lett furcsa. De ma már írt,hogy mennyi dolga van és,hogy az ünnepek után találkozzunk! Kíváncsi leszek
Nagyon jókat írtak, annyit akartam volna még hozzátenni, hogy engem ha valóban érdekelne egy lány tuti hogy nem akasztana meg 2 hét, főleg ha vmilyen úton-módon tartjuk a kapcsolatot..
Kellemes Ünnepeket mindenkinek:)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!