Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most ezt mire véljem? (A...

Most ezt mire véljem? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Ma írtam facebookon egy lánynak aki nagyon tetszik (még nem tudtam vele élőben találkozni), ahol leírtam neki hogy szerelmes vagyok bele, és hogy szép, stb. Erre annyit válaszolt, hogy köszi, te is. Ez azt jelenti hogy bejövök neki? Aztán megpróbáltam beszélgetést kezdeményezni vele, kérdezgettem tőle, de nem válaszolt. Erre kérdeztem tőle hogy mi a baj, nincs kedve talán beszélgetni? Igent mondott, és megbezéltük hogy majd jolnap ráírok és majd akkor dumálunk. Aztán meg tudtam hogy kb. 5napja szakított a barátjával, de erről fogalmam se volt. Lehetséges hogy ezért van még mindig maga alatt? És szerintetek mikor írjak rá, holnap vagy várjk még vele?

2014. jan. 24. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, nem egy ilyennek kellett volna szerelmet vallanod. Lesz@rt téged mindig is, csak nem az eszedet figyelted. Alázd meg a r_bancot.
2014. jan. 24. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Kár olyanért kaparni aki annyit se mond, hogy nem érdekelsz.
2014. jan. 24. 23:02
 3/6 anonim ***** válasza:

ez nem ismerkedés volt,hanem kinyilatkoztatás.

valszeg nincs több 14nél ha ennyire gáz duma után még szóba áll veled.

ha elkezdesz vele beszélgetni a volt barátjáról következő alkalommal,mert te olyan jó szívű vagy,akkor el fogsz bukni,uh ezt hanyagold,ha ő hozza fel akkor is.

ha belemész akkor meg barátzóna.

2014. jan. 24. 23:07
 4/6 anonim válasza:

"(még nem tudtam vele élőben találkozni)"

már boccs, de akkor hogy a p*csába lehetsz belé szerelmes?:D Csoda, hogy visszaírt..én nem írtam volna..

2014. jan. 24. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
vedd úgy hogy messze volt ez a szerelemtől.. ismerkedj többet és ne vedd komolyan a nőket..
2014. jan. 24. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam neki hogy szerelmes vagyok belé, csak hogy tetszik.

Nyelvbotlás volt, hogy ide azt írtam. Nem gondolod hogy megalázom azért mert rossz kedve van?! Még ha nem is jövök be neki akkor se..

Azért gerincem még van... Majd később még megpróbálom egyszer, ha akkor is ilyen lesz a hozzám való viszonyulása, akkor hagyom a francba.

Tisztában vagyok vele hogy a facebooknál jobb lenne a való életben beszélgetni, ezért majd találkozni is szeretnék vle hamarosan. Csak ahhoz azért egy kicsit beszélgetnünk kell még, hogy elhívjam. Alapból kedves, mosolygós lány, csak most a padlón van az exe miatt amit meg is értek. Ja és nem 14 éves...

2014. jan. 25. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!