Most ezt mire véljem? (A többi lent)
ez nem ismerkedés volt,hanem kinyilatkoztatás.
valszeg nincs több 14nél ha ennyire gáz duma után még szóba áll veled.
ha elkezdesz vele beszélgetni a volt barátjáról következő alkalommal,mert te olyan jó szívű vagy,akkor el fogsz bukni,uh ezt hanyagold,ha ő hozza fel akkor is.
ha belemész akkor meg barátzóna.
"(még nem tudtam vele élőben találkozni)"
már boccs, de akkor hogy a p*csába lehetsz belé szerelmes?:D Csoda, hogy visszaírt..én nem írtam volna..
Azt nem írtam neki hogy szerelmes vagyok belé, csak hogy tetszik.
Nyelvbotlás volt, hogy ide azt írtam. Nem gondolod hogy megalázom azért mert rossz kedve van?! Még ha nem is jövök be neki akkor se..
Azért gerincem még van... Majd később még megpróbálom egyszer, ha akkor is ilyen lesz a hozzám való viszonyulása, akkor hagyom a francba.
Tisztában vagyok vele hogy a facebooknál jobb lenne a való életben beszélgetni, ezért majd találkozni is szeretnék vle hamarosan. Csak ahhoz azért egy kicsit beszélgetnünk kell még, hogy elhívjam. Alapból kedves, mosolygós lány, csak most a padlón van az exe miatt amit meg is értek. Ja és nem 14 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!