Mire véljem ezt?
Már máshogy hordom a hajam mint eddig,ki van engedve,és kivasalva teljesen egyenesre!eddig mindig össze volt fogva a hajam és mindenki azt mondja hogy ez így ahogy most van nagyon jól áll!Viszont eddig a fiúk az osztályból rám sem néztek hozzám se nagyon szóltak,ami mondjuk nekem nem is annyira baj,mert ez nekem nem is hiányzik :)Viszont mióta "megújult" a hajam,azóta azt veszem észre hogy sokat néznek rám,csak úgy!nem mindegyik,de vagy 2-3 fiú!1 hete van így a hajam,lehet hogy tetszem nekik vagy csak egyszerűen szokatlan nekik és majd abbahagyják ha megszokták!?pár napja a tanár mondta az egyik fiúnak h ezt meg azt csinálja,de azt mondta h inkább néz engem,felém fordult és rám kacsintott!én meg elröhögtem magam.Most ő ezt viccnek szánta vagy mit akart ezzel?Nem ismerem a vicces énjét mert nem beszélgetünk csak nagyon nagyon ritkán egy két szót akkor is csak megkérdezünk vmi sulis dolgot h milyen óra lesz stb...A másik pedig mikor énekelünk nézi az arcom,de nem tudom h azért mert nem énekelek elég hangosan v miért?meg néha órán is csak úgy rám néz de nem beszélek egyikkel se többet mint előtte!miért van ez?
17/l
Minden bizonnyal felkeltetted az érdeklődésüket. Személy szerint én is jobban szeretem, ha egy lánynak egyenes, esetleg kicsit hullámos a haja. Lehet hogy ápoltabbnak tűnik. Ki tudja?! :) Ha küldesz előtte utána képet akkor megmondom mi is folyik itt pontosan :D
F/20
köszönöm a válaszokat!
utolsó: előtte után képen nem nagyon látszik a különbség a hajamon.élőben észrevehető a változás,úgyhogy bocsi.de ha gondolod küldök képet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!