Láttatok már olyat itt az oldalon, hogy valaki gyk-s találkozót, sörözést vagy bármi egyéb programot próbált szervezni?
Minden este tele van az oldal ismerkedni vágyó, magányos, látványosan unatkozó emberekkel. Volt már rá példa, hogy valaki próbált valami programot szervezni ennek a közösségnek? És csak kíváncsiságból, ha valaki kiírna egy ilyet elgondolkodnál a részvételen, el mernél rá menni?
20/f
Persze ebben igazad van. Viszont az oldalon minden 5. kérdés témája, hogy "jaj nincsenek barátaim, hol tudok szerezni, szar az élet", ez meg olyan egyszerű megoldás lenne.
Ha meg szar a hangulat, sok a kíos csend, mindenki elővenné a telefonját, és gyk-n kérdezgethetné a mellette ülőt:D
# 16:
Én is így vagyok vele és ráadásul egyesek képet is kaptak tőlem, vagy tudnak személyesebb dolgokat is...
16# Ezt nicknévvel is megteheted, tapasztalat :D Voltam már 48%-os és 84 is, szóval tudom miről beszélek.
Amúgy én benne lennék, csak meg kéne gyógyulni, a mai érettségi "búcsúztató" ivásról is lemondtam..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!