Osztály találkozót szervezünk. (most leszünk kilencedikesek) Ajánlanátok valami programot?
De ha jól vettem ki, akkor itt nem egy elballagott osztály találkozik, nem? Hanem akik most mennek 9.-be, egy leendő középsulis osztály, gondolom, felvettétek egymással a kapcsolatot neten, és előtte találkoztok. Ha jól értettem.
Hát, nem tudom, nincs valami olyan hely, ahol lehet pl. biliárdozni, csocsózni...? Lehet, béna ötlet, de jobb nem jut eszembe. Vagy pizzázni?
Itt Debrecenben itt van a Carpe Diem, ott tudtok rendelni teát, kávét. Egy kellemes hely. Azt hiszem, ha nagyobb csoporttal mentek, akkor le is lehet foglalni, de nem tudom pontosan.
Itt a honlapja is: [link]
Vagy menjetek ki a Nagyerdőre, a Békás tóhoz és üljetek le a fűre beszélgetni. Vihettek egy kis nasit is, nagyon kellemes.
19:43-as vagyok
köszi! egyébként az én osztályommal voltunk pár ilyenem nagyon jól éreztük magunkat, mi biciklivel mentünk, úgy meg még jobb, mert együtt is tudunk hazamenni. Meg mi vízipipát is vittünk, az csak fokozta a hangulatot:)
19:43-as
nagyon szívesen máskor is
És jó szórakozást nektek!!!
Amúgy melyik suliban lesztek most kilencedikesek? (ha megkérdezhetem)
persze :D
Csokonai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!