Milyen jó színdarabot ajánlanátok?
Ismét elkezdődik a színházszezon. Nemrégiben költöztem Bp-re, s szeretném kihasználni ezt a ragyogó lehetőséget.
Ajánlanátok jó színdarabokat? Lehet zenés, de dráma is.(azt is írjátok oda, hogy melyik színházban)
Köszönöm
Köszi, ha olyan jó, mint amilyennek annak idején láttam (kb. 10 éve, akkor Hüse CSaba játszotta Józsefet).
Várom a továbbiakat!
Azt én is láttam, amit írtál kérdező, de sajnos több olyan jó darab Egerben nem lesz, (gondolom hallottál róla mi történt a színházban)
A macskákat nézném meg feltétlenül, meg valami darabot Gálvölgyivel, meg a Spamalotról is jókat írnak.
De keresgélj, szerencsére elég nagy a repertoár.
Nem hallottam semmit, mert mostanában nem figyelem az egri színházat. Ugye azért nem zárják be?
Köszi az ötleteket, ment mindenkinek a zöld kéz, de még várok további ötleteket.
Egri vagyok. Nem zárják be de Blaskó lett az igazgató politikai okokból, népszínházat csináltak belőle, elment vagy 8ember és a tánckar is.
Bozó Andrea, Görög László, Járó Zsuzsa, Kaszás Gergő, Schruff Milán, Vajda Milán, Ötvös András és Szabó Emília, és mivel már fél éve nem kapott szerepet Csízmadia felesége Nádasy Erika nyugdíjba vonul. csak magyar darabokat adnak, és olyan címekkel, hogy a Fejedelem (Rákócziról szól), meg a Káin és Ábel. De találtunk két darabot, persze abból az egyik stúdiószínpadi ami talán érdekes lehet, majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!