Fiúk/Férfiak! Szerintetek nem érdemeltem volna meg egy következő találkozót?
Összeismerkedtem egy lánnyal, akivel egyszer találkoztunk közösen, csak mi ketten. Ott minden rendben ment köztünk. Aztán érdeklődtem iránta megközelítőleg két hónapig, miután közölte velem, hogy nem akar tőlem semmit, szóval fölösleges a következő találkozó. Amikor kerestem néha kifejezettem elutasító volt, másszor pedig simulékony, és nem értem, hogy miért kell ilyen minősíthetetlen magatartást tanúsítania? Ő soha nem keresett, csak válaszolt.
Úgy érzem, hogy ennyi idő alatt már megbizonyosodhatott volna arról, hogy nem akarom kihasználni (lehet ez a baj). Szóval szerintetek még mindig kéreti magát, és jól esik neki, hogy valaki "koslat" utána, és azzal játszhat kedve szerint, esetleg tesztel, hogy mennyire vagyok kitartó vagy hagyni kell a p*csába!? 20/F 20/L
Amikor kerestem néha kifejezettem elutasító volt[...]
Ő soha nem keresett, csak válaszolt.
Szóval szerintetek [...] jól esik neki, hogy valaki "koslat" utána, és azzal játszhat kedve szerint,[...]hagyni kell a p*csába!
idéztem a kérdésedből. összetettem a választ is egyúttal.
Szóval 2 hónapig nem is találkoztál vele, most meg meglepődsz, hogy nem akar tőled semmit. Ja és persze a lány rib*anc, ha nem tetszel neki.
Mielőtt még azzal jönnél, nem lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!