Csinos lányok, tényleg csak a jóképű, trendi pasik jönnek be nektek?
Avagy lètezik mèg olyan lány,aki nem csak a külsősègekre megy?
Én is adok magamra,de nem tartom magam trendinek,se jókèpűnek.
Csupán egy rendes lányt szeretnèk,akit lehet szeretni,
s viszont szeret! :$
Nekem sose azok tetszettek akik a média által szépnek mondhatóak voltak... Általában közepes kinézetű emberekkel hoz össze a sors, de engem mindig is a szem fogott meg. Az eddigi szerelmeimnek is gyönyörű barna szemük volt:) Pedig rendben vagyok, magammal, azzal ahogy kinézek. Ez köszönhető a bókoknak, amik adtak valamennyi önbizalmat és az önismeret.
A viszonylag normális kinézet és a szép barna szemek( engem ez fog meg speciel) után jöhet a belső: tudja mit akar, legyen személyisége, legyen intelligens, ambíciózus, bánjon velem tisztelettel, magabiztos, és legyen kellő önbizalma.
A trendek... pedig soha nem érdekeltek, csak legyen igényes és tükrözze a személyiségét öltözködése. Legyen annyi önismerete hogy tudjon az alakjához, személyiségéhez illő normális ruhákat válogatni. Ez a vélemény am sok barátnőmre is igaz, mondjuk mindegyiknek van vmi happyje pl.. barna/ kék szem, fülek.... Szóval vannak rendes lányok és aki keres, előbb-útóbb talál is:)
Remélem kielégítő volt a válaszom:)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!