Szerintem a fiúkat jobban érdekli a külső mint minket...
2014. máj. 3. 23:19
4/12 A kérdező kommentje:
3-as, embersègből jeles! -_-
2014. máj. 3. 23:22
5/12 anonim válasza:
Néha fáj az igazság ugye kérdező? nem emberség kérdése. Mikor a 120 kilós malacnak hazudnak az ismerősei, családtagjai, hogy nagyon csinos, szexi...na az embertelenség
2014. máj. 3. 23:24
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem aztán nem fáj,mert én rendszeresen sportolok és lekopogom egész sportos alakot tudtam kialakítani.
Viszont az aljas dolog szerintem,hogy a másik felett pálcát törsz és malackènt hívod embertàrsaid...
Nyilván nem jobb,de akkor sem kéne így beszélni senkiről!
2014. máj. 3. 23:30
7/12 anonim válasza:
Hát most nem tudom, hogy merjem-e magam a csinos lány kategóriába sorolni, de nekem nem csak a jóképű pasik jönnek be. Sőt, igyekszem kerülni őket, valahogy, nem is tudom, nem tetszenek. Ne érts félre, nem azt mondom, hogy nem látom, hogy jól néz ki, és nem tartom vonzónak a testét, mert de, de csakis a testét, az ember egy fikarcnyit sem érdekel. Nekem a tömegből nem kitűnő pasik tűnnek fel.
2014. máj. 3. 23:31
8/12 anonim válasza:
Nekem inkább a belső számít mintsem a külső. Bár adjon magára, és ápolt legyen. De sokkal fontosabb a belsője, hogy jól érezzem magam vele, és jól kijöjjünk egymással.
2014. máj. 3. 23:44
9/12 anonim válasza:
nem csak a trendi jóképű hercegek lehetnek a legjobbak. olykor az ilyen műmájerektől hányingert lehet kapni, agyi szintjük a padlón, és rengeteget tollászkodnak a tükör előtt, ami nagyon idegesítő. nekem megfelelnek a nem csúnya és nem majom nem páva és nem abnormális fiúk. én meg azt nem értem mit szeret a többi lány a színes pávákon? nem kell ilyennek lenni, legyél egyéniség és ami még fontosabb, legyen önbizalmad, és biztosan megtalálod az igazit ;) (L/15)
2014. máj. 4. 02:05
10/12 csingilingg84 válasza:
Igen, még mindig léteznek. ;)
Utálom, ha valami az aktuális trendnek megfelelően váltogatja havonta a ruhásszekrényét. Szeretem, ha valami megtalálja a hozzáillő stílusát. Azzal pedig egyáltalán nincsen bajom, ha van egy-két új cucca a mostani divatból, ha az történetesen illik a személyiségéhez. Szerintem ez így megy. :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!