Ha trendi, fiatal, csinos, tehetős, gazdag csajszi lennél, melyik Budapesti felkapott viszonylag új építésű lakóparkban vennél lakást?
Értem mit akartál írni :D
Corvin köz milyen?
A Boráros téren azokat nem csak mostanában építik. Sőt mostanában inkább áll az építkezés évek óta. Naponta kétszer járok arra.
Azokat a házak, amik már készen vannak, jó 7-8 éve építették. Tudom, mert velük pont szembe jártam egyetemre és akkor is mindig arra jártam el a hévvel.
Amúgy most nem tudom mennyiért adnak ott egy lakást, de már akkor is valami horror ára volt. Ott egy 40nm-es lakásért kapsz Budapesten átlagos helyen egy átlagos családi házat, bőven.
Szóval ott szerintem csak akkor vegyél, ha száz milliók vannak a bankszámládon.
Nekem egyébként van ilyen csajszi ismerősöm. Ő pár éve a XIII. kerületben, a metróhoz közel, a Vizafogó környékén vett egy új építésű lakást. Nem rossz a ház és a lakás se és szerintem az ára is elfogadható volt.
Ha elbírnám viselni a Belvárost akkor a Corvin sétányon vettünk volna lakást:)
De nem:):):),így kijöttünk Újpestre,és nem bántunk meg:)Így mindennap az erkélyen reggelizünk/vacsoráznuk,hatalmas fák vannak a ház előtt,és nem mérgelődünk a szomszédok miatt:)Ez nekem napi plussz negyed óra kocsi utat megér a munkahelyemig:)
Corvin köz is jó lehet, csak szerintem az nagyon benn van a városban, és bármilyen szuper a lakásod, ha az Üllői út bűze árad be, az nem jó.
Ami még eszembe jutott, az a Marina part, csak az kicsit messzebb van, de szintén szép környék.
a Corvin köztől 5 méterre meg ott van a putri. nem csak a lakást kell nézni, hanem a környéket is.
mondjuk nem muszáj lakóparkban trendiskedni, szerintem egy Bem rakparti Parlamentre panorámás lakás nagyobb eresztés. és még Budán is van.
Pestre tuti nem költöznék, akármilyen csillivilli lakóparkban is van a lakás...
egyébként ha nem csak a műkörmeiddel foglalkoznál, hanem városszociológiával is, akkor tudhatnád, hogy mi a lakópark pontos meghatározása. a Corvin negyed pont nem az.
És még egyszer sem történt meg a gyakorikérdések.hu-n, hogy a beszélgetésben eltértek a kérdéstől,ugye? :)
Köszönöm a válaszokat. Biztos vagyok benne, hogy nehéz lesz családi házból lakásba menni, de azt hiszem ezekben az években kell kipróbálni dolgokat, hogy tudjam később mit szeretnék. Még1x köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!