Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beleszerettem egy lányba...

Bromsie486 kérdése:

Beleszerettem egy lányba mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Tegnap megismertem egy lányt élőbe PlayIT-n. Ő egy cosplayes volt egy dota 2 karaktert játszott. Mikor megláttam nem tudtam levegőt venni nagyon megtetszett volt már barátnőm, de hozzá foghatót még nem láttam. Odamentem hozzá elbeszélgettem vele, fotóztam, csináltunk közös képet ahol majdnem megpuszilt :D Sajnos neki van egy barátja, de elég gyenge a kapcsolatuk. Miután hazajöttem facebookon bejelöltem a lányt és beszélgettem vele. Nagyon szeretem, és ő is engem, úgy érzem. Bármit megtennék érte mit tegyek? :) A válaszokat előre is köszönöm.
2014. ápr. 27. 11:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És mégegyszer nagyon köszönöm a gyors válaszokat, gondolom lenne jobb dolgotok mint válaszoglatni nekem, köszönöm szépen! :)
2014. ápr. 27. 11:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Mást még nem nagyon tudok róla csak azt, hogy Szegeden ÉLT, de már Budapesten lakik, ott ahol én, pasija meg Szegeden.
2014. ápr. 27. 11:46
 13/15 anonim válasza:
Ő mennyi idős? Amúgy kezd el vele dumálni a játékokról (próbád ki a DotÁt) ismerd meg. Ha összeilletek menni fog magától.
2014. ápr. 27. 11:51
 14/15 A kérdező kommentje:
15 egyel kevesebb mint én kicsit magasabb vagyok nála, tényleg kicsit.
2014. ápr. 27. 11:55
 15/15 Greddy72 válasza:

Kedves kérdező!

Megértem a helyzetedet, nem értem a többiek miért nem...

beszégess vele akár élőeb akár face-n majd kérj tőle találkozót, mivel azt mondod már beszéltél vele élőbe gördülékenyen fog működni a dolog. A szerelem vallással még várj, de szép lassan kialakul, sok szerencsét, ha kell valami írj privát üzenetet! :)

2014. ápr. 27. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!