Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beleszerettem egy lányba,...

Bromsie486 kérdése:

Beleszerettem egy lányba, segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a helyzet az, hogy tegnap voltam a PlayIT rendezvényen egész nap. Játszottam meg minden, megnéztem a cosplay versenyt és az egyik lány kegyetlenül megtetszett.

Odamentem hozzá, kicsit beszélgettem vele, majd csináltam vele sok fotót, amin mindketten szerepelünk. Miután vége volt a PlayIT-nak bejelöltem facebookon, kicsit kutakodtam a profiljában és kiderült, hogy kapcsolatban áll egy emberrel, de én egyszerűen nem tudok róla letenni. Mikor megláttam a világ legjobb érzése töltött el, és nem, nem a farkam állt fel. Nem tudtam róla levenni a szememet. Írtam neki face-n, de még nem írt vissza. Azt hiszem nem tudja, ki vagyok, mert írtam neki 5 üzenetet de mindegyiket különöbző időpontban. Az első kettőt látta, de ott még nem tudta, hogy ki vagyok. A többinél eddig mindig akkor sikerült írnom amikor nem volt fent. Nagyon szeretem, és ezt a tudatára is fogom adni, akkor is, hogyha ő ezt nem viszonozza, akkor is megmondom neki. Természetesen tisztelem az érzéseit, de ezt muszáj lesz elmondanom.

Azonban nem tudom, hogy mit lépjek, nagyon tetszik folyton rá gondolok tiszta depis lettem, amikor megtudtam, hogy van valakije. Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek, ha kell küldök róla képet, 15 éves vagyok egymagas vele, egykorú is, pont tökéletes. Mielőbbi választ kérnék szépen, előre is köszönöm! :)

2014. ápr. 27. 10:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Tegnap volt a PlayIt?
2014. ápr. 27. 10:09
 2/18 A kérdező kommentje:
Volt bizony, egyébként a képen majdnem megpuszilt, ez talán valamennyire segít.
2014. ápr. 27. 10:10
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Am. Sztem ne add a tudtára mert még elronthatod a kapcsolatukat
2014. ápr. 27. 10:10
 4/18 anonim válasza:
nem kellett volna egyből üzenetekkel bombázni, ha látod hogy van valakije akkor csak jelöld ismerősnek, és addig ne mondd neki hogy szereted amíg látod hogy van csávója, lassan a testtel! amúgy egy képet mutathatnál, kíváncsi vagyok mennyire bombanő :D
2014. ápr. 27. 10:12
 5/18 A kérdező kommentje:
Egyébként, te hogy a fenébe találtad meg ezt a kérdést? ebben a pillanatban írtam. Amúgy meg nagyon szeretném elmondani neki, szerintem érzi, mert miközben beszéltünk szerintem átjött neki valahogy.
2014. ápr. 27. 10:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Skypeon küldenék képet szívesen, de csak olyan üzeneteket írtam neki, hogy Szia, te voltál a legjobb stb. nevem balint329 skypeon
2014. ápr. 27. 10:14
 7/18 anonim válasza:
Én azt mondom, ne legyél rámenős, mert az nem hiszem hogy be fog neki jönni. Szerintem se mondd még el neki, hogy szerelmes vagy belé, mert az elronthat mindent (tapasztalat). Hogy milyen lépést tegyél ezután, azt nem tudom, de legyél türelmes :)
2014. ápr. 27. 10:28
 8/18 A kérdező kommentje:
A barátját is bejeölötem face-n most beszélgetek vele, tök jól elvagyok vele, még csgozni is lehet, hogy elmegyünk :D de a csajról nem mondok le. Nehézség lehet még az is, hogy Ők Szegeden én pedig Budapesten lakom
2014. ápr. 27. 10:29
 9/18 anonim válasza:
beteg vagy. tegyél le róla esélytelen van más csaj is...
2014. ápr. 27. 10:34
 10/18 A kérdező kommentje:
Szerintem, azért nem érted meg mert nem tapasztaltad azt az érzést. Voltam már kapcsolatban lánnyal, de ő mindegyiknél jobban megtetszett, nem tudom mi lenne a helyes döntés.
2014. ápr. 27. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!