Beleszerettem egy lányba, segítség?
Sziasztok, a helyzet az, hogy tegnap voltam a PlayIT rendezvényen egész nap. Játszottam meg minden, megnéztem a cosplay versenyt és az egyik lány kegyetlenül megtetszett.
Odamentem hozzá, kicsit beszélgettem vele, majd csináltam vele sok fotót, amin mindketten szerepelünk. Miután vége volt a PlayIT-nak bejelöltem facebookon, kicsit kutakodtam a profiljában és kiderült, hogy kapcsolatban áll egy emberrel, de én egyszerűen nem tudok róla letenni. Mikor megláttam a világ legjobb érzése töltött el, és nem, nem a farkam állt fel. Nem tudtam róla levenni a szememet. Írtam neki face-n, de még nem írt vissza. Azt hiszem nem tudja, ki vagyok, mert írtam neki 5 üzenetet de mindegyiket különöbző időpontban. Az első kettőt látta, de ott még nem tudta, hogy ki vagyok. A többinél eddig mindig akkor sikerült írnom amikor nem volt fent. Nagyon szeretem, és ezt a tudatára is fogom adni, akkor is, hogyha ő ezt nem viszonozza, akkor is megmondom neki. Természetesen tisztelem az érzéseit, de ezt muszáj lesz elmondanom.
Azonban nem tudom, hogy mit lépjek, nagyon tetszik folyton rá gondolok tiszta depis lettem, amikor megtudtam, hogy van valakije. Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek, ha kell küldök róla képet, 15 éves vagyok egymagas vele, egykorú is, pont tökéletes. Mielőbbi választ kérnék szépen, előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!