11 éves srác voltam amikor beleszerettem egy számomra elérhetetlen lányba. Már 15 éves vagyok és az mondják, hogy a fiatal szerelem nem tart sokáig. De ez 4 éve tart és teljesen kikészít. Mi a fenét tegyek?
kb ennyi idősen velem is ez történt (csak én lány vagyok) és 5 évig tartott
aztán túl tettem magam rajta és utólag már tudom, hogy nem is voltam igazán szerelmes, inkább csak az akartam lenni és a fiút csak kedveltem
Bár már régi kérdés...
Én is 11 évesen beleszerettem egy fiúba. Ő volt a legjobb barátom. Aztán eljutottam arra a szintre,hogy egyszerűen annyira fáj és kikészít érzelmileg ez a helyzet,hogy teljesen ignoráltam Őt (se köszönés,se beszélgetés). Áltsuli után 3 évig nem láttam és azt hittem elfelejtettem. Tévedtem...Gimi utolsó évét végig bőgtem,aztán direkt 200 km-rel arrébb mentem egyetemre,mert reménykedtem,hogy az idő és a távolság majd segít...De nem...
20 éves vagyok...és az érzéseim azóta sem múlnak,sőt egyre rosszabb :(( És a tudat,hogy Számára ez nem fontos...:(( Most lett egy barátom,akinek fontos vagyok, de szakítani fogok vele,mert nem érzek iránta semmit.
Még mindig a nagy gyerekkori Szerelmemre gondolok. És ahogy ezt írom,potyognak a könnyeim,annyira hiányzik.
Én azt javaslom beszélj vele! Mondd el mit érzel! Mert ennél a bizonytalanságnál semmi sem rosszabb...:/ (bocsi a hosszú monológomért...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!