Nem értem, miért nincs barátom.!? ( adottságaim alul)
Figyelt kérdés
Tehát:15 éves vagyok, ritkán vannak pattanásaim,de nem gusztustalan a bőröm,átlagos magasságú vagyok(168)a testalkatom szerintem nem vészes(65 kg), a csípőm elég széles csak, de jól öltözködök hozzá( szerintem nem észlelhető a csípőprobléma kívülről)
Az arcom szerintem gyönyörű alapjáraton, nagy szempillák kék szem...na de mindegy is!Hiaba..ha meg soha nem tetszettem senkinek..egy luzernek se es jofej is vagyok(sokan mondták)...
2014. ápr. 6. 08:38
1/22 WheneverYouWant válasza:
Képet mutass és mondom mi a baj.
2/22 anonim válasza:
1. evesen nem.feltetlenul kell pasi 15 evesen 2. lehet h tetszel vkinek csak nem mondja 3. lehet h az egod miatt
3/22 A kérdező kommentje:
Jo ez nyomorek lesz,.de nem tudom hogy kell kepet felrakni..:(:DD
2014. ápr. 6. 08:44
4/22 A kérdező kommentje:
#2 nincs nagy egom..ha lenne akkor nem gyakorikerdeseken probalnam megtudni hogy mi a baj velem..es ide is csak azert irtam mondjuk hogy jofej vagyok,hogy el lehessen kepzelni milyen vagyok
2014. ápr. 6. 08:46
6/22 anonim válasza:
nem is a jofejseg miatt mondom hanem a gyonyoru arc miatt
7/22 A kérdező kommentje:
Mi rossz az eletfelfogasomon?
2014. ápr. 6. 08:52
8/22 A kérdező kommentje:
Jo akkor egoista vagyok..mindegy nem szamit..akkor is csak magamnak tetszek( bar nem..de..)
2014. ápr. 6. 08:52
9/22 anonim válasza:
15 évesen minek akarsz pasit? Majd lesz mikor ott az ideje.
10/22 anonim válasza:
Googlebe beírod, hogy képfeltöltés és ott az 1. találatra rákattintasz, feltöltöd és a kapott linket beírod ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!