Csúnya testi adottságaim miatt úgy érzem nem lehet barátnőm, ezért el futok, ha kicsit is történik valami egy lánnyal, most akkor mi van velem?
Ha tényleg érdeklődnek utánad lányok, sőt már smároltál is, nem lehetsz olyan nyomi vagy ronda, ezt felejtsd el!! Szerintem feleslegesen mondod ezt magadról, szard le mit mondanak, és próbálj megnyugodni, aztán hajrá!
Bár nem láttalak de azt megmondom hogy egy nyomorékkal egy lány sem csókolózik!
Én ezt nem értem. Ha csókolózik veled egy lány, akkor miért gondolod azt, hogy nyominak gondol. Ha így lenne, akkor nem csókolózna veled :)
Egyébként meg nem minden a külső. Lehet, hogy a többi fiú nem érdekelte, mert bunkók voltak, vagy nem volt bennük semmi érdekes.
Vagy pont te tetszettél neki. Nekem is volt olyan barátom, akire egy barátnőm azt mondta, hogy csúnya, én meg tök helyesnek láttam. És nem azért, mert megismertem és megszerettem a "belsőjét" hanem már első látásra nagyon helyesnek láttam.
Férfinak meg a nagyobb orr nem gáz, inkább férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!