Miért történik mindig ez velem? Miért mindig a csúnyák próbálkoznak?
Rendkívül önbizalom romboló számomra a jelenség...
A véleményem szerint csúnya lányok (mások szerint ők átlagosak vagy kicsit szebbek az átlagnál) rendszeresen bepróbálkoznak nálam... Én vagyok náluk a "10/11" meg hasonlók és a belső is ugyan ennyire tetszik nekik. De egy szerintem szép lány már rám sem hederít. Ettől én is csúnyának érzem magam. 16 éves vagyok és fiú.
Van hogy nem bírom az ilyen lányokat lerázni, barátnőm nem volt még...
de nem megy ránézek a csúnyára és egyszerűen olyan hatást vált ki hogy még beszélgetni sem szeretnék vele
nem "fullos" lányok tatszenek nekem csak a visszafogott szépek
Lehet kicsit magasra tetted a mércét és nagyok az elvárásaid külső alapján. Ha jobban megismernéd őket belülről is az általad "csúnyáknak" ítélt lányokat akkor most nem lenne problémád azzal hogy nincs barátnőd. Meg ne azt várd hogy a lányok próbálkozzanak nálad.
Fiú vagy, kezdeményezz!
de akkor ne másszanak már rám a csúnyák
és nem akarok vele úgy megismerkedni hogy ő többet érez én pedig tudom hogy soha nem fogok semmit érezni
ez a lánynak is csak kínzás lenne
Megértelek! Nem is lenne szép kihasználni őket. Mindenki azzal a személyel legyen együtt,akit szépnek gondol. Az említett lányoknak is jut majd olyan pali,akinek bejönnek.
Az 1. válaszolóra hallgass!
Most mondok egy nagy titkot:
A jó csajok nem nyomulnak rá a srácokra, mert elég, ha csak várnak, a nem töketlen srácok úgyis rájuk mozdulnak. Lehet neked is ezt kéne tenned. Aztán ha nyomi vagy úgyis lekoptatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!