Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért történik ez velem?...

Miért történik ez velem? (nagyon aggaszt) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már szinte mindenki párkapcsolatban él a környezetemben(még a leggyökerebbek is), nekem pedig valahogy mindig pont nem jönnek össze a kapcsolatok. Vagy nekem nem jön be akinek én tetszem, vagy fordítva.

Kezd idegesítő lenni, hogy mindig van lány akivel összejöhetnék, de aki nekem tetszik azzal pedig nem sikerül a dolog. :S

Vélemények ? Tanácsok ?

19/F

2013. dec. 2. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
költözz el a bahamákra
2013. dec. 2. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:

miért nem jössz össze olyannal, aki csak kicsit tetszik? akár belé is szerethetsz, max megmondod neki, hogy bocs mégsem.

nekem így lett egy 5 éves kapcsolatom. nem tetszett annyira a srác, de úgy voltam vele, hogy randizzunk, mert a társaságát viszont élveztem. aztán rá 3 hónapra már imádtam.

2013. dec. 2. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:

"akár belé is szerethetsz, max megmondod neki, hogy bocs mégsem."

Hadd gratuláljak, te ócska riherongy. Ti aztán ösztönből értetek ahhoz, hogy hogy törjétek össze más szívét. Mocskos féreg vagy.

2013. dec. 2. 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:
nekem van gerincem, úgyh nem teszek ilyet, de ha lehet kanyarodjunk vissza a problémára. :)
2013. dec. 4. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamról beszéltem volna....ilyen ötletek nekem is jól jönnének :/
2013. dec. 4. 18:36
 6/7 A kérdező kommentje:
örülök h nem vagyok egyedül :D
2013. dec. 4. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok, csak én lány vagyok. Ha gondolod írj és beszélgessünk. :) 19/L
2013. dec. 4. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!