Miért történik ez velem? Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Sokáig kerestem kutattam párt magamnak,de feladtam,mert vagy csalódás lett,vagy nem történt semmi.Meguntam a banánt.Töröltem magam mindenféle közösségi oldalról,és most a tanulásra koncentrálok 100 %-osan.Erre az utóbbi időben meg megismertem egy pár lányt,akikkel egy kávézóban találkoztam.Azt megjegyzem,hogy külföldön vagyok,és itt kevesebb az esély hozzám illő magyar lányt találni.Idáig mintha letojtak volna a nők,úgy az utcán,úgy a metrón,senki se nézett meg úgy magának,pedig nem vagyok ronda,sőt sokak szerint elég fess vagyok.Az utóbbi 2 hétben viszont mintha rá lenne írva a homlokomra írva,hogy én vagyok Brad Pitt.Rengeteg csinos lány megnéz,szemez velem,és megismertem 2 szép,okos lányt,akikkel szívesen randiznék.Eközben meg ugye megfogadtam,hogy csak a sulira koncentrálok,semmi csajozás,semmi buli,stb.De mégsem akarom elszalasztani ezt a lány(oka)t.Igazábl csak az egyik jön be igazán,a másik csak szimplán szép.A másik viszont nyelvet oktat,és rendkívül értelmesnek tűnik,nem az a laza ribi típus,hanem egy igazi nő.Ilyen nő nem minden sarkon van.Igazából nem is kérdés,hogy mit csináljak,csak nem tudom,hogy hogy kezdjek neki,mert ő kicsit olyan mint én:sokat látott,és csalódott,viszont benne van hogy találni kéne egy rendes társat.Tőlem 3 évvel idősebb amugy a lány,de ez nem számít.Ti mit csinálnátok?2013. nov. 15. 23:25
1/1 anonim válasza:
én a helyedben próbálkoznék nála,hátha összejön, hisz csak egyszer van ilyen lehetőséged, ne szalaszd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!