Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 éve vagyunk együtt. Kb egy-két hónapja kezdtem olyanokat érezni hogy ha velem van akkor "terhemre" van, ha nem találkozunk akkor viszont változatlanul hiányzik. Nem tudom miért érzem ezt, pedig semmi sem változott a kapcsolatunkban. Arra gondoltam hogy kezdem unni azt hogy folyton én alakítom hozzá a napjaim, mert nagyon sokat dolgozik, és alkalmazkodnom kell (az elejétöl fogva így van) az ö idöbeosztásához hogy mikor ér rá. Van hogy váratlanul hív hogy jön, söt már itt van a ház elött. Bevallom volt hogy más elfoglaltságom volt, de azt mindig háttérbe szorítottam ilyen esetben, vagy ha nem voltam otthon (pl barátnöimmel voltam) akkor indultam is haza hogy tudjunk találkozni. Szóval úgy érzem kezdek belefáradni a folytonos alkalmazkodásba. Lehet hogy kezdem unni ezt a lapcsolatot és azért érzem mostanában hogy ha találkozunk akkor a "terhemre" van?
2013. nov. 9. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen jól sejted azért érzed így. Nekem is volt hasonló. Próbáld kicsit lázában venni nem baj ha nem érsz rá mindig.
2013. nov. 9. 09:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt hogy este 11-kor szólt hogy most vègzett melóval, már itt van a közelben én meg már aludtam is meg iszonyú migrénem volt napok óta és azt mondtam neki hogy most ne haragudjon, de örültem hogy végre el tudtam aludni a migrèntöl, és ne jöjjön. Nagyon-nagyon csalódott volt.
2013. nov. 9. 09:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól tetted! Én is lemondtam volna! Nem baj, ha kicsit csalódott volt sőt én nem csak azt vártam volna el, hogy egy ilyen helyzetben megértő és toleráns legyen és ne követelje a talit hanem azt is, hogy jöjjön ő és legyen mellettem. Hozzon teát, gyógyszert bármit ha kérem, stb.. Mert ahogy Te kiteszed érte a lelked, úgy ő is megtehetné ugyanezt. Ennek kölcsönösnek kellene lennie. De jól tetted, hogy lemondtad! Ne csinálj lábtörlőt magadból! Nem szabad első szóra ugrani amint füttyent egyet! Neki ez biztos baromi kényelmes, de Te kikészülsz.. Legyen tartásod, húzd meg a határokat ahogy Te szeretnéd! Az elején még duzzogni fog de gondolj egy kicsit magadra is! Nem teheted mindig azt amit ő szeretne, ha feladod magad egy kapcsolatban az nagyon veszélyes!
2013. nov. 9. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, viszont sajnos kiszámíthatatlan hogy mikor tudunk találkozni, ezért igyekszem alkalmazkodni hozzá, mert van hogy kéthetente tudunk találkozni, de ebbe a kiszámíthatatlanságba kezdek belefàradni, vagyis unom kicsit.
2013. nov. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!