Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem? MIÉRT?
Ez volt életem eddigi legszarabb napja.
Az osztállyal elmentünk egy ilyen kirándulás féleségre., és mivel nem volt nálam meg egy másik lánynál se fürdőruha, a többiek pedig mind úsztak meg ilyenek, a lánnyal beszélgetni kezdtünk és mondta, hogy neki mondta egy másik osztálytársunk (egy másik lány), hogy többször is dugott egy sráccal (akibe már régóta szerelmes vagyok), egyszer még az iskolában is. És amikor mondtam, hogy ez hülyeség, biztos nem, mondta a lány, hogy ő is azt hitte először, hogy a megdugott csaj kamuzik, de megmutatta neki a kotont, amit használtak.... Amúgy csak mellékes, hogy általános iskolásak vagyunk...és nem vagyunk sötétbőrűek sem..
Eleve már amiatt majdnem sírva fakadtam, hogy eddig azt hittem, normális srác, nem ilyen, hogy megdug valakit egy iskolában. Ráadásul a csaj kétszer akkora szélességben, mint én, ráadásul arcra sem a legszebb..
Ezek után már azt hittem, ennél rosszabb már nem lehet, de amikor mentünk hazafelé, anya felhívott, hogy pont most megy be abba az iskolába, ahová elvileg felvettek, mert az igazgató személyesen akart vele beszélni valamiről, ami most nem lényeges annyira és hogy menjek vele. Mondom ok. Elmentünk és közölték velünk, hogy tévedésből vettek fel abba az osztályba, ahová eddig azt hittem, hogy felvesznek és átraknak egy sima 4 évfolyamos béna osztályba. Mondjuk az igazgató meg az asszisztens próbáltak ott mentegetőzni, hogy de ez nem gáz, a sima 4 évfolyamos, általános tantervű is van olyan jó, mint a kéttanos...a nagy f.szt van olyan jó...szar az életem
Miért vagyok ilyen szerencsétlen?? Miért mindig velem történnek ilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!