Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem?
Szia!
Nagyon megértelek! Ezt a történetet akár én is írhattam volna. Sajnos nekem sincs igazi barátpm, barátnőm és már én is lemondtam róla, hogy valaha lesz. Pedig nagyon vágynék rá. A párom ugyanilyen mint a tiéd. Néha kifordul önmagából és olyankor mintha egyáltalán nem is szeretne lehord mindennek aztán meg nem győz bocsánatot kérni. Viszont ha én találok egy rossz szót szólni már vérig van sértődve. Oroszlán. Uralkodásra termett, ez rajta nagyon kijön. Viszont én meg Bika vagyok ami szintén nem az a meghunyászkodós fajta igy gyakorta összakad a bajszunk.
tudom, hogy most ez a válasz nem fog megvigasztalni, de ha a barátod így viselkedik veled, akkor tényleg nem sok értelme van. tudom, hogy milyen az, ha az embernek nincs igaz barátja, nekem sem volt olyan igazi, mindent-megbeszélünk-egymással barátnőm általános iskola óta, amióta elköltöztem máshová iskola miatt, és a mai napig nagyon hiányzik. nekem mondjuk az az egy szerencsém van, hogy van egy nagyon jó fiú barátom, akivel tényleg majdnem mindent meg tudok beszélni.
visszatérve a barátod kérdésére: nekem is volt egy ilyen kapcsolatom (nem is olyan rég), ahol egy idő után azt vettem észre, hogy a fiúnak igazából szinte mindegy volt, hogy vagyok-e neki, vagy nem. mármint úgy volt, mint a kiskutya: ha van gazdája, akkor jó, de ha nincs, akkor sincs tragédia. aztán a régi barátnőm anyukájával egyszer összefutottunk, beültünk kávézni egyet és tudod, régóta nem láttuk egymást, rengeteget meséltünk egymásnak, és igazából ő adta meg a löketet, hogy le tudjam zárni a kapcsolatot. már előtte is éreztem, hogy ez nem megy, és akkor végre összeszedtem magam.
utána sokig hiányzott persze, de anyuval is akkor rengeteget beszéltünk, szinte minden nap hívtam, vagy találkoztunk, aztán már nem hiányzott annyira a fiú.
bocs a hosszú válaszért, remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!