Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok átkozva? Miért történik ez velem?
A helyzet a következő: Találkozok egy pasival, jól el vagyunk egymással. Barátok leszünk, sokat dumálunk. Majd randira hívja az egyik barátnőmet.
Oké, ilyen megtörténhet egyszer, nem? Na de háromszor??? Miért van ez? Azt hiszem már többé egy pasiban sem tudok megbízni. Én mind a háromba szép lassan beleszerettem, de mndannyiszor pofára ejtettek. Ez valami átok? Valakivel volt már ilyen? Most mit csináljak?
Hát, ha létezik is átok, az akkor működik, ha hiszel benne...
Az is elképzelhető, hogy a barátnőid választottad meg "rosszul".
te ide figyelj, te is az a fajta vagy aki nem fogja fel, hogy barátnőnek semmi keresnivalója a közeledben ha pasizol. A nők riválisai egymásnak, esélytelen, hogy igazi barátság legyen köztetek, persze h lenyúlja.
Magadat add és ne engedd másfele kacsingatni, és egyáltalán, minek kell szétpofázni, hogy randid volt valakivel? Egyből megeszi őket a sárga irigység, és fúrkálódnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!