Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves lány vagyok és belezúg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány vagyok és belezúgtam egy lányba? Mi történik?

Figyelt kérdés

Eddig soha nem gondolkodtam ilyesmin, de pár hónapja barátok lettünk és sülve-főve együtt vagyok egy amerikai egy lánnyal az egyetemen, aki nagyon jó társaság és leszbikus (bár ezt csak később tudtam meg).

Egy ideje azt vettem észre, hogy mindig rá gondolok és valami fura érzés kavarog bennem, zavarban vagyok, ha találkozunk, de mégis mindig várom, hogy keressen és beszéljünk. Mikor köszön el és megölel, azt veszem észre magamon, hogy rajta csüngök percekig. Emiatt az elmúlt hetekben rideg vagyok vele és nem érti, miért, sokszor mosolyog azon, hogy zavarba hozott.

Segítség, mi ez? Mi történik velem??

2013. febr. 16. 13:02
 1/4 anonim válasza:
Mondd el neki őszintén ezeket, amiket ide is leírtál. Ha ő leszbikus (és szingli) akkor lehet belemegy, hogy kipróbáljátok együtt, és akkor meglátod, hogy tetszik-e a dolog. A lényeg, hogy ne parázz rá. Nem vagy feltétlenül homokos, azért mert így érzel, de az is benne van a pakliban.
2013. febr. 16. 13:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok "homokos", szeretem a fiúkat és ők is engem. De most összezavarodtam.
2013. febr. 16. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki milyen vele szex, nem te leszel az első aki kipróbálja lánnyal is.
2013. febr. 16. 17:40
 4/4 anonim válasza:
Nem feltétlen vagy leszbikus egyszerűen csak szerelmes. A lányoknál gyakran megesik, hogy beleszeretnek a barátnőjükbe, mert sokkalta szorosabb kapcsolat fűzi őket össze mint a barátjukkal. Szóval nem biztos, hogy a lány érdekel csak egyszerűen tetszik neked az hogy flörtöl veled és hogy megtudsz beszélni vele olyasmit is amit egy fiúval nem. De hogy biztosra menny képzeld el, hogy megcsókol ellöknéd e vagy sem? De mindenféleképpen beszéld meg vele a dolgot.
2014. jan. 20. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!