Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány baratom és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány baratom és már több mint 2 éve barátok vagyunk kb 2 hete nagyon belezugtam es még jóval azelőtt mondta nekem hogy mi lenne ha valamejikünk beleszeretne a masikba?

Figyelt kérdés
en erre csak nevettem de már tenleg beleszerettem de neki van barátja de bennem sokkal jobban megbízik mintbarki másban az lenne a kerdesem, hogy probalkozzak be nala, vagy maradjunk csak barátok es ne törődjek az érzeseimmel? Jah és ő 2 evvel idősebb nálam de en elegge erett típus vagyok szoval akkor mit tegyek?
2012. máj. 6. 20:48
 1/10 A kérdező kommentje:

ja és a helyes írasra nem kerek kommentet mert leszarom h hogy tudok magyarul irni mert ukran vagyok:D

de remelem megertettetek h mi a lenyege annak amit kerdeztem:S

elore koszonom mindenkinek a segitseget

2012. máj. 6. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem maradjatok a barátságnál

Egy igazi barát fontosabb,minthogy most elmondod neki hogy beleszerettél és utána meg szóba se állna veled,főleg,hogy barátja is van,meg mondtad hogy a múltkor beszélgettetek erről,akkor azt esetleg nem tudtad leszűrni,hogy ő hogy mondta azt,hogy mi lenne ha valamelyikőtök beleszeretne a másikba?De szerintem maradj a barátságnál

2012. máj. 6. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem is a legjobb barátom lány,de nekem soha nem fordult meg a fejembe,hogy mi lenne ha...
2012. máj. 6. 21:02
 4/10 A kérdező kommentje:

eddig nekem sem fordult meg a fejembe

de igy akkor is nehez lesz elfelejteni azt az erzest mert minden nap maszkalunk meg ienek

es ez igy eleg rossz lesz

es hogyha bevallom neki h szeretem

akkor szerinted hany % esely van arra hogy oszejovunk?

2012. máj. 6. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom milyen kapcsoltban álltok egymással,de több ismerősömtől hallottam,hogy akiknek voltak nagyon jó lány barátai és utána elkezdtek a lányra úgy nézni,vagy bevallották hogy szeretik,azoknak mindnek véget ért a kapcsolat(3ilyen embert ismerek). De például sok mindenkinek vannak olyan barátai,akiknek attól,hogy van barátjuk/barátnőjük buliba pl smárolnak,mivel,hogy "jó barátok",azt nemtudom,hogy ti is ilyenek vagytok-e,én pl nem ilyen vagyok.Ha nem tudod magad túl tenni rajta és nem tudod barátként kezelni,akkor nem tudom,hogy mit csinálj,próbálj meg barátként nézni rá
2012. máj. 6. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Vagy ha hülyéskedtek,közbe említsd meg,hogy te szereted,vagy ilyesmi,és nézd meg,hogy mit reagál rá,aztán ha nem úgy reagál,akkor mond azt,hogy csak hülyéskedtél
2012. máj. 6. 21:21
 7/10 A kérdező kommentje:

kosz

holnap rakerdek a dologra:)

2012. máj. 6. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Majd írd meg,hogy mi lett belőle,drukkolok,hogy jó legyen:)
2012. máj. 6. 21:35
 9/10 A kérdező kommentje:

hat

semmi sem lett

legyintett egyet es azt mondta h "mar megint hujeseget beszelsz"

es most minden ugy van ahogy volt

jah es am csak siman megmondtam neki h mit erzek

2012. máj. 14. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a lényeg,hogy megmaradt a barátságotok,próbálj rá barátként nézni továbbra is
2012. máj. 15. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!