Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány baratom és már több mint 2 éve barátok vagyunk kb 2 hete nagyon belezugtam es még jóval azelőtt mondta nekem hogy mi lenne ha valamejikünk beleszeretne a masikba?
ja és a helyes írasra nem kerek kommentet mert leszarom h hogy tudok magyarul irni mert ukran vagyok:D
de remelem megertettetek h mi a lenyege annak amit kerdeztem:S
elore koszonom mindenkinek a segitseget
Szerintem maradjatok a barátságnál
Egy igazi barát fontosabb,minthogy most elmondod neki hogy beleszerettél és utána meg szóba se állna veled,főleg,hogy barátja is van,meg mondtad hogy a múltkor beszélgettetek erről,akkor azt esetleg nem tudtad leszűrni,hogy ő hogy mondta azt,hogy mi lenne ha valamelyikőtök beleszeretne a másikba?De szerintem maradj a barátságnál
eddig nekem sem fordult meg a fejembe
de igy akkor is nehez lesz elfelejteni azt az erzest mert minden nap maszkalunk meg ienek
es ez igy eleg rossz lesz
es hogyha bevallom neki h szeretem
akkor szerinted hany % esely van arra hogy oszejovunk?
kosz
holnap rakerdek a dologra:)
hat
semmi sem lett
legyintett egyet es azt mondta h "mar megint hujeseget beszelsz"
es most minden ugy van ahogy volt
jah es am csak siman megmondtam neki h mit erzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!