Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés
barátom nagyon hirtelen haragú és mindig azon vezeti le a dühét ami/aki éppen a közelében van, általában ez én vagyok ráadásul telefonon. megalázott verbálisan sokszor, lekezel és megbánt, legutóbbi kirohanása óta úgy érzem tönkrementem... képes vagyok elsírni magam azon ha látok egy kiscicát egyedül.kicsit talán érzékenyebb vagyok az átlagnál, de ilyen sose volt még ezelőtt velem. mit csináljak?!
2013. aug. 28. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szakíts??
2013. aug. 28. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Eddig bírtad.

Ha lenne eszed elhagynád.

De nőből vagy és a nőknek a rossz kell.

Ha nem ilyen vagy akkor azzal tudod megcáfolni ha elhagyod.

Mert csak tönkretesz.

És nem kell a jajj de én úgy szeretem duma.

Ha vele maradsz akkor ez vár rád és ne problémázz.

Remélem több eszed lesz...

2013. aug. 28. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
mi lenne ha.. ELHAGYNÁD?????
2013. aug. 28. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:

ha vele maradsz nagyon ostoba vagy, és megérdemled a sorsod.

gondold át, miért vagy vele?

pénz? ...nem minden

szex?....mással is lehet jó

nem vagy egyedül?...miért, így jó? nem gáz, ha valakinek nincs pasija

2013. aug. 28. 20:04
 5/7 Didiiayer ***** válasza:
Ezek után ez még kérdés? Hisz tönkremész mellette, ahogy írtad is, szóval én a helyedben ezt nem hagynám és szakítanék vele.
2013. aug. 28. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Fogadd meg a tanácsokat és még most szakíts vele de tényleg!

Az én volt barátom is így viselkedett velem engem is teljesen kikészített de én annyira szerettem hogy nem láttam át a dolgokat hagytam neki, hogy tönkretegyen. Egy idegroncs lettem tőle.. minden kis hülyeségen elsírom magam, jókedvem utoljára nem is tudom mikor volt pedig ez már nem most történt. Teljesen kicserélődtem és nem tudom mikor látom viszont a vidám, kiegyensúlyozott régi énem..

2013. aug. 28. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 átérzem a helyzetedet :(
2013. aug. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!